Commissies van de afdeling

Leeskring

De leeskring komt 9 keer per jaar bij elkaar; iedere laatste maandag van de maand, m.u.v  juni, juli en augustus. De ochtend begint om 10.15 uur en eindigt meestal om een uur of twaalf. In de decembermaand kijken we een film, indien mogelijk een verfilming van een boek dat we dat jaar hebben gelezen.
 

Bridgeclub

Wij spelen de maanden januari tot en met mei en dan weer vanaf september tot en met december, negen keer totaal. Onze vaste bridgelocatie is de Pastorije in Mijnsheerenland. Onze speelmiddag is in principe de eerste maandagmiddag van de maand. Er spelen gemiddeld 12 paren per keer. De kosten bedragen € 4,00 pp per middag (inclusief koffie/thee), dit om de kosten van de zaalhuur te betalen.

 

Museumclub

Ook dit jaar wil de museumclub tentoonstellingen bezoeken die zich onderscheiden van gangbare onderwerpen, zowel dichtbij als verder weg. Ook voor de museumclub geldt dat bij het niet tijdig afzeggen de reeds gemaakte kosten kunnen worden doorberekend.
 

Creaclub

We komen 5x per jaar op dinsdagochtend bij elkaar. De activiteiten bestaan uit b.v. bloemschikken, kerstkaarten maken, breien, borduren en met kralen werken. De data staan in de maandelijkse convo vermeld. Graag tijdig opgeven. 

 

Culturele Reiscommissie

Na een vlot verlopen jaar 2018-2019 met vele leuke excursies, beginnen we met goede moed aan het volgende verenigingsjaar. Houdt de maandelijkse convo in de gaten en geef je tijdig op.

 

Wandelen 

Er wordt heel wat afgewandeld op iedere laatste donderdag van de maand. Zomer en winter kiezen wij een passende route van ca. 13 tot 15 km. Ons tempo is ca. 4 km per uur en we vinden altijd wel een bankje of een boomstronk om ons lunchpakketje te verorberen.
Eens per maand maken we een wandeling van ca. 5 km
De data staan in de maandelijkse convo vermeld. Trek uw stoute wandelschoenen aan en loop met ons mee!

 

Voor nadere informatie over de commissies en contact personen, kijk bij contactpersonen door in te loggen via voor leden. Gebruik hiervoor de gebruikersnaam (voor leden) en het bijbehorende wachtwoord.