MAGAZINE, NIEUWSBRIEVEN EN NIEUWSFLITSEN

Het magazine van de landelijke organisatie komt vier keer per jaar uit. Het bevat onder meer een provinciaal katern, met daarin het nieuws van de provinciale organisatie van de provincie waarin je woont.

Onze eigen afdeling Midden-Betuwe, de provinciale organisaties en de landelijke organisatie van Vrouwen van Nu geven Nieuwsbrieven uit met interessante informatie.

De Nieuwsbrief van afdeling Midden-Betuwe krijg je ruim een week voor elke ledenbijeenkomst. Deze brief ontvang je per mail. 

De Nieuwsbrief van de landelijke organisatie Vrouwen van Nu verschijnt elke laatste donderdag van de maand. Je kunt je aanmelden via  http://vrouwenvannu.nl/landelijk/nieuwsbrief voor de e-mailversie. Een papieren versie kun je bij het afdelingsbestuur aanvragen.

Bij actueel nieuws dat niet kan wachten wordt per mail een Nieuwsflits verzonden door de landelijke organisatie Vrouwen van Nu.

Ook de provinciale Vrouwen van Nu organisatie van Gelderland geeft regelmatig Nieuwsbrieven uit, die je per mail kunt ontvangen.