AFDELING MIDDEN-BETUWE

Welkom op onze afdelingssite.

Midden-Betuwe is een gezellige en bloeiende afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu. Onze afdeling telt 102 leden. Allen vrouwen uit het gebied tussen de Nederrijn en de Waal die elkaar bij ons ontmoeten. We komen uit de dorpen Andelst, Hemmen, Herveld, Randwijk en Zetten. De jongsten van ons zijn halverwege de vijftig, maar zij willen niet de jongsten blijven. Een brede belangstelling voor de maatschappij, hart voor elkaar en voor onze leefomgeving, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit zijn zaken die ons binden. Bij ons is elke vrouw welkom.

Van september tot en met mei hebben we elke tweede of derde woensdag van de maand een afdelingsactiviteit. Informatieve en leerzame bijeenkomsten worden afgewisseld met ontspanning.

Momenteel zijn er 10 interessegroepen waarin hobby's gedeeld en sociale contacten versterkt worden. Mocht hier niets voor je bij zitten: wij ondersteunen nieuwe initiatieven graag.

Leden van de Afdeling Midden-Betuwe kunnen ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal of landelijk worden georganiseerd. Deze activiteiten zijn te vinden in het magazine dat je vier maal per jaar ontvangt.

Belangstelling? Mail voor meer informatie naar vrouwenvannu.mb@gmail.com of bel met 0481-376750 of 06-23772609. Vrijblijvend een afdelingsbijeenkomst bijwonen kan in principe natuurlijk ook.