Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. Afdeling Markelo is een actieve, springlevende vrouwenorganisatie met om en nabij 220 leden. Binnen onze afdeling ligt het accent op elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en het hebben van plezier met elkaar. Wij bieden u een programma met een verscheidenheid aan mogelijkheden met ontspanning en gezelligheid, maar ook maatschappelijke onderwerpen komen aan bod. Maar de afdeling heeft meer: diverse interessegroepen zoals tuinclubs, leeskringen fiets- en wandelclub, gymclub, zangkoor, reis- en agrische commissie maken dat het voor iedereen mogelijk is zich verschillend te vermaken.  Naast de plaatselijke activiteiten bent u natuurlijk ook van harte welkom op de bijeenkomsten die landelijk en provinciaal worden georganiseerd. Heeft u interesse, vraag vrijblijvend een programmaboekje u bent van harte welkom.

Ons mailadres is: vrouwenvannumarkelo@gmail.com

LIDMAATSCHAP                                                          De contributie voor het kalenderjaar 2018 bedraagt € 51,50.                                                           Lidmaatschap opzeggen?  Dit moet gebeuren voor 15 oktober, u bent dan vanaf 1 januari daarop volgend geen lid meer.

Deelname activiteiten                                             Deelname aan al onze activiteiten is voor eigen risico.