jaarprogramma 2021

​Maandag 18 januari 2021

​Jaarvergadering

Na de pauze lezing door Dhr. Henk van Breemen over o.a. Het boek "Landsmeer in oorlog"en andere historische gebeurtenissen in Landsmeer. Dit verlevendigt hij met beelden en zijn gevoel voor humor.

Maandag 15 februari 2021

"Het Bonte Levenslied" bestaat al meer dan 20 jaar en is het gezelligste meezingkoor van Purmerend en omstreken. Met liedjes van toen en nu.

Maandag 15 maart 2021

We hebben Dhr. Riesenbosch ( en zijn vrouwen ) weer bereid gevonden om voor ons een mooie modeshow te verzorgen. Een hele auto vol met de nieuwste voorjaarsmode van Fashion Plus.

Maandag 19 april 2021 

"Met De Moter De Wereld Rond"is een lezing geïnspireerd op het boek "Het Aarden Beest"dat beste reisboek van het jaar was. Menno en Thecla Graas hebben een jaar lang rondgereisd en vertellen hier graag over.

​Maandag 17 mei 2021

​"Michel en Tejo op de camping'Voor één avond wordt onze zaal een gezellige camping en kunt u genieten van de grappen,grollen en meezingliedjes.

 

Zomervakantie

 

Maandag 20 september 2021

Dhr.Kees Schilder neemt ons mee in de wereld van de opera. Dat wordt weer genieten van prachtige oude italiaanse aria's en zijn verhalen.

Maandag 18 oktober 2021

"De Zaanse Kaper" is een kleine groep mensen van 12 pers. die zich bezig houdt met de historie van het kostuum uit de Zaanstreek uit de jaren 1750 tot 1910. Op deze avond komt een groepje in historische kostuums om u te vertellen over de Zaanstreek uit die tijd.

Maandag 15 november 2021

Kees Kaas met "Liedjes voor Later "Kees schrijft, speelt en zingt liedjes" Op leven en dood'. Liedjes vol passie en vuur. Liedjes die raken.

Maandag 20 december 2021

"Goud Bruin"

Bestaat uit 4 personen. Zij zingen meerstemmig en bespelen diversen instrumenten. Zij verzorgen voor ons een gezellige avond in Kerstsfeer.