Zoom videobeltrainingen

De komende periode biedt het landelijk bureau trainingen aan in het gebruik van het videobelprogramma Zoom voor (bestuurs-) leden die graag aan de slag willen met Zoom maar nog niet goed weten hoe zij dit moeten aanpakken en/of hoe zij Zoom optimaal kunnen inzetten.

Data training voor "losse" aanmeldingen:
Op dit moment zijn alle trainingen tot eind 2020 helemaal vol. In 2021 beginnen we met de volgende data:
donderdag 14 januari 9.30 uur (VOL)
woensdag 20 januari 15.00 uur (VOL)
maandag 25 januari 15.00 uur
maandag 1 februari 15.30 uur
donderdag 18 februari 11.00 uur
woensdag 24 februari 9.30 uur
dinsdag 2 maart 15.00 uur

Bij aanmelding van minimaal 4 personen (bestuur van een afdeling bijvoorbeeld) kan een training al plaatsvinden op een datum en tijd die jullie schikt (ma-do tussen 9.00 en 16.00 uur). Je meldt je dan niet aan voor een van bovenstaande data. In een aantal provincies wordt deze training voor besturen ook vanuit het PB aangeboden. Dat is het geval in Zeeland, Noord-Brabant, Drenthe, Fryslân, Overijssel en Flevoland. Ook vanuit andere provincies kun je als afdelingsbestuur terecht bij het PB van bovengenoemde provincies. Op dit manier proberen we ervoor te zorgen dat afdelingsbesturen op redelijk korte termijn aan de slag kunnen met Zoom.

Een training duurt circa 1 uur en is kosteloos. Tijdens de training leer je alle mogelijkheden die je hebt als deelnemer en laten we je zien hoe je zelf een account kunt maken waarmee je je eigen Zoom-meetings kunt organiseren. De training vindt plaats achter je eigen laptop of computer met camera, geluid en microfoon (met internetverbinding) en vanuit je eigen huis.

Meer informatie over de Zoom trainingen of wil jij je opgeven voor een training? Stuur een mail naar Evelien ter Meulen via evelien@vrouwenvannu.nl