Zoom videobeltrainingen

De komende periode biedt het landelijk bureau trainingen aan in het gebruik van het videobelprogramma Zoom voor (bestuurs-) leden die graag aan de slag willen met Zoom maar nog niet goed weten hoe zij dit moeten aanpakken en/of hoe zij Zoom optimaal kunnen inzetten.

Data training voor "losse" aanmeldingen:
Op dit moment zijn alle trainingen tot eind 2020 helemaal vol.

Bij aanmelding van minimaal 4 personen (bestuur van een afdeling bijvoorbeeld) kan een training al plaatsvinden op een datum en tijd die jullie schikt (ma-do tussen 9.00 en 16.00 uur). Momenteel worden trainingen gepland in december en is er nog beperkt plaats voor besturen. In een aantal provincies wordt deze training voor besturen binnenkort ook vanuit het PB aangeboden. Dat is het geval in Zeeland, Noord-Brabant, Drenthe, Fryslân en Flevoland. Op dit manier proberen we ervoor te zorgen dat afdelingsbesturen op redelijk korte termijn aan de slag kunnen met Zoom.

Een training duurt circa 1 uur en is kosteloos. Tijdens de training leer je alle mogelijkheden die je hebt als deelnemer en laten we je zien hoe je zelf een account kunt maken waarmee je je eigen Zoom-meetings kunt organiseren. De training vindt plaats achter je eigen laptop of computer met camera, geluid en microfoon (met internetverbinding) en vanuit je eigen huis.

Meer informatie over de Zoom trainingen of wil jij je opgeven voor een training? Stuur een mail naar Evelien ter Meulen via evelien@vrouwenvannu.nl