Zoom videobeltrainingen

De komende periode biedt het landelijk bureau trainingen aan in het gebruik van het videobelprogramma Zoom voor (bestuurs-) leden die graag aan de slag willen met Zoom maar nog niet goed weten hoe zij dit moeten aanpakken en/of hoe zij Zoom optimaal kunnen inzetten.

Bij aanmelding van minimaal 4 personen (bestuur van een afdeling bijvoorbeeld) kan een training al plaatsvinden op een datum en tijd die jullie schikt (ma-do tussen 9.00 en 16.00 uur). Voor losse aanmeldingen staan hieronder data waarop je kunt intekenen. Geef graag meerdere data op, waarop je kunt, zodat het makkelijker wordt om de trainingen goed in te delen. Een training gaat door als er minimaal 3 personen zich hebben aangemeld.

Data training voor "losse" aanmeldingen:

woensdag 16 september: 14 uur
woensdag 7 oktober: 11 uur
maandag 12 oktober: 14 uur
donderdag 22 oktober: 11 uur
maandag 26 oktober: 14 uur
donderdag 5 november: 11 uur
dinsdag 10 november: 14 uur
donderdag 26 november: 14 uur

Een training duurt circa 1 uur en is kosteloos. Tijdens de training leer je alle mogelijkheden die je hebt als deelnemer en laten we je zien hoe je zelf een account kunt maken waarmee je je eigen Zoom-meetings kunt organiseren. De training vindt plaats van achter je eigen laptop of computer met camera, geluid en microfoon (met internetverbinding).

Meer informatie over de Zoom trainingen of wil jij je opgeven voor een training? Stuur een mail naar Evelien ter Meulen via evelien@vrouwenvannu.nl