Vrouwen van Nu: Feedbackpanel

Vrouwen van Nu is bezig met het opzetten van een digitaal feedback panel. Met dit panel kunnen het landelijk bestuur en het landelijk bureau snel de mening inventariseren van een geselecteerde groep vrouwen van nu. In het feedbackpanel worden zij bevraagd over actuele maatschappelijke vraagstukken én over interne verenigingskwesties.

Voor de totstandkoming van een representatieve afvaardiging van de vereniging hebben wij een eerste ledenselectie gemaakt.

Wat houdt deelname in het Vrouwen van Nu feedbackpanel in?

  • Je wordt begin 2021 toegevoegd aan een feedbackpanelwhatsappgroep.
  • Een aantal keer per jaar ontvang je via whatsapp een stelling of vraag die je via een link in de app beantwoordt
  • Resultaten van de stellingen en vragen ontvang je via dezelfde whatsappgroep

Als feedbackpanellid is het nodig om whatsapp op je telefoon te hebben of te downloaden. Wij starten naar verwachting in maart 2021 met het panel en houden je de komende tijd op de hoogte van ontwikkelingen en indien nodig een demonstratie van het werken in het feedbackpanel.

Op basis van de aanmeldingen maakt het landelijk bureau van Vrouwen van Nu een uiteindelijke selectie zodat er een uit de vereniging representatieve groep het feedbackpanel vormt.

Het feedbackpanel zal begin 2021 van start gaan. Geselecteerde vrouwen die hebben aangegeven zich aan te willen melden en bevestiging hebben gehad van hun aanmelding en deelname aan het panel, ontvangen t.z.t. bericht over de start van het panel.