Vrouwen van Nu e-learning pakketten

Met de Vrouwen van Nu e-learning pakketten kun je jezelf blijven ontwikkelen waar en wanneer je dat wilt. De e-learning pakketten zijn veelzijdig, interactief en hebben kwaliteit.

Pakketten

Je kunt kiezen uit twee e-learning pakketten: (1) een Vrouwen van Nu maatwerkpakket dat door (team)leden van onze vereniging is samengesteld en (2) een breed pakket, genaamd Leren & Ontwikkelen.

In het Vrouwen van Nu maatwerkpakket vind je 14 cursussen over onderwerpen zoals omgaan met verandering, social media, samenwerken, succesvol onderhandelen, snellezen en spreken in het openbaar. Met dit maatwerk pakket krijg je meer handvatten in jouw  ontwikkeling als (bestuurs)lid. Bekijk hier het volledig cursusaanbod van het maatwerkpakket.

Het pakket Leren & Ontwikkelen is een breed samengesteld pakket waarin 277 cursussen zijn opgenomen variërend van taalcursussen tot webinars over sociale innovatie en persoonlijke kracht. Met dit pakket kun je nieuwe vaardigheden ontwikkelen en je kennis vergroten op verschillende gebieden. Bekijk hier het cursusoverzicht van het Leren & Ontwikkelen pakket.

Beide e-learning pakketten worden in samenwerking met SkillsTown, het grootste online opleidingsinstituut van Nederland, aangeboden.

Prijzen voor leden

PakkettenPrijs
Maatwerkpakket€95       
Leren & Ontwikkelen pakket€ 175

Prijzen voor niet-leden

PakkettenPrijs
Maatwerkpakket€131,75
Leren & Ontwikkelen pakket€ 220,48

Aanmelden

Koop hier een e-learning pakket en geniet van een jaar lang online leren!

Na het invullen van het bestelformulier via de link ontvang je binnen 10 werkdagen de inloggegevens waarmee je meteen aan de slag kunt gaan.

! Je inloggegevens zijn één jaar geldig