Vier Internationale Vrouwendag met Vrouwen van Nu

Sinds 2015 vindt rondom Internationale Vrouwendag de Vrouwenweek plaats, een themaweek waarin vrouwen van nu in het hele land worden opgeroepen om activiteiten te organiseren in het kader van Internationale Vrouwendag, dit jaar van vrijdag 1 tot en met 10 maart. Volg je droom. Jouw tijd is nu!, het Vrouwen van Nu jaarthema 2019, staat deze week centraal in de activiteiten en evenementen.

Vrouwenweekevent op Internationale Vrouwendag
Dit jaar vindt ook het jaarlijkse Vrouwenweekevent plaats op 8 maart, Internationale Vrouwendag. Je vindt ons dan in de middeleeuwse Nicolaikerk in het museumkwartier van Utrecht. Op deze sfeervolle locatie geven we invulling aan het jaarthema Volg je droom. Jouw tijd is nu! Heb jij, net als veel vrouwen, onvervulde dromen die je al jaren koestert? Zijn er dingen die je ooit had willen doen, maar die je – om welke reden dan ook – toch niet hebt gedaan? Het is nooit te laat om die dromen alsnog in vervulling te laten gaan. 2019 wordt het jaar waarin vrouwen van nu deze dromen omzetten in acties.

Ontmoet genomineerde Verschilmakers
Het programma van het Vrouwenweekevent wordt ingevuld door verschillende vrouwen die de stap hebben gezet om hun droom te volgen. Zo zijn de genomineerden, Rajae El Mouhandiz, Tante Rikie, Sandra Ronde-van der Laan en Saskia van den Ouden, voor de Vrouwen van Nu Verschilmaker Award 2019 geselecteerd op hun lef, moed, doorzettingsvermogen en voorbeeldfunctie in het realiseren van hun droom (stem hier op je favoriete Verschilmaker). De muzikale omlijsting tijdens het event wordt verzorgd door jonge musici die hun droom volgen met hun uitzonderlijke muzikale talenten.

We beginnen met een mini-concert door jonge musici van het Prinses Christina Concours. Na de bekendmaking van de Vrouwen van Nu Verschilmaker 2019 en de overhandiging van de Award is het tijd voor een hapje, een drankje en gesprekken met andere aanwezigen. De inwendige mens wordt verzorgd door koks die ter plekke streetfood voor je klaarmaken. Na een pauze word je opnieuw getrakteerd op een mini-concert.

Koop je kaartje
Wil jij de genomineerden voor de Vrouwen van Nu Verschilmaker Award 2019 live ontmoeten? Wil je interessante en gezellige ontmoetingen met andere vrouwen bij een hapje en een drankje op een inspirerende locatie? Wil je mee genieten van de prachtige muziek van jonge musici van het Prinses Christina Concours? Kom dan naar het Vrouwenweekevent 2019!

Deelname aan het programma (inclusief walking diner) kost €19,50. Bestel hier je kaartje

Tot ziens op 8 maart.

Wanneer: vrijdag 8 maart 2019

Waar: Nicolaikerk, Nicolaaskerkhof 8 in Utrecht

Programma (onder voorbehoud)

16:30-17.00 uurOntvangst
17.00-17.30 uurMini-concert
17.30-18.30 uurWelkomstwoord
                            In gesprek met de genomineerden
 Laatste stemronde
 Bekendmaking Vrouwen van Nu  Verschilmaker 2019 & uitreiking Award 2019
18.30-19.30 uurWalking dinner
19.30-20.00 uurMini-concert
20.00-20.15 uurAfsluiting

Op dit evenement zijn de annuleringsvoorwaarden van Vrouwen van Nu van toepassing.