Vacature: medewerker secretariaat & financiële ondersteuning

Vrouwen van Nu heeft met ingang van 14 mei 2018 een vacature voor een medewerker secretariaat & financiële ondersteuning voor 24-28 uur.

Vrouwen van Nu is met haar 42.000 leden de grootste vrouwenvereniging van Nederland. Ons uitgebreide ledenbestand en netwerk stelt ons in staat om actief en betrokken te zijn bij zaken die vrouwen van nu bezig houden en belangrijk vinden. We spreken ons uit op congressen en bij beleidsmakers. We inspireren elkaar tijdens ontmoetingsbijeenkomsten, reizen en excursies. We leren van en met elkaar tijdens trainingen, workshops en cursussen. En we hebben zorg en oog voor elkaar zowel  in onze directe woonomgeving als ook tot ver over de landsgrenzen heen.

Het landelijk bureau van Vrouwen van Nu, dat staat in Den Haag, is het zenuwcentrum van de vereniging. Hier werken zeven beroepskrachten.

Kom jij ons team versterken?

Hoofddoel van de functie
De functie combineert een aantal werkzaamheden. Het zwaartepunt ligt op het gebied van de ledenadministratie en bijbehorende managementinformatie. Daarbij worden activiteiten uitgevoerd op het terrein van ledenwerving en -behoud. Verder worden secretariële activiteiten uitgevoerd in relatie tot mailingen.

Als medewerker secretariaat & financiële ondersteuning  draag je zorg voor de uitvoering van het ledenadministratiebeleid, ondersteun je de senior administrateur in financiële uitvoerende werkzaamheden, stel je informatie over de vereniging  ter beschikking aan (nieuwe) leden en lever je managementinformatie aan bij de directeur.

Daarnaast stem je het beheer van het centrale e-mailaccount en de telefoondienst af met de medewerker service & informatie. 

Ook ben je samen met de medewerker service & informatie verantwoordelijk voor interne kantoorwerkzaamheden, zoals het verwelkomen van bezoekers, het verzorgen van de catering rondom vergaderingen en het bijhouden van kantoorbenodigdheden.

Plaats in de organisatie
De medewerker secretariaat & financiële ondersteuning valt hiërarchisch onder de directeur van de vereniging. De officemanager is het eerste aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken.

Opleiding, kennis en ervaring; Wat vragen we van je?

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Goede kennis van automatiseringspakketten  (Microsoft Office, Outlook, Word, Excel, Powerpoint) en in staat nieuwe toepassingen te leren; kennis van Microsoft Dynamics is wenselijk;
 • Ervaring met het verzorgen van mailingen
 • Ervaring met telefoonbeantwoording
 • Ervaring in het werken binnen een vereniging met onbetaalde vrijwilligers, is een pre

Specifieke functiekenmerken

 • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
 • Ordelijkheid en nauwkeurigheid
 • Hands on mentaliteit
 • Integriteit bij het werken met persoonsgegevens
 • Ervaring met het opstellen van rapportages
 • Klantgericht en dienstverlenend

De beloning vindt plaats binnen schaal 6 van de cao Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar kandidaten woonachtig in de regio Haaglanden.

Procedure
Je kunt jouw motivatiebrief met CV tot vrijdag 27 april 2018 sturen aan evelien@vrouwenvannu.nl onder vermelding van vacature medewerker secretariaat & financiële ondersteuning.

De data van de eerste ronde sollicitatiegesprekken zijn vastgesteld op maandag 30 april en donderdag 3 mei a.s.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evelien ter Meulen, office manager, via 070 3244429.