Terugblik Vrouwenweekevent 2019 in beeld en geluid

Ook dit jaar vond op 8 maart Internationale Vrouwendag plaats. Vrouwen van Nu organiseerde op die dag het Vrouwenweekevent. Het event vond plaats in de Nicolaikerk in Utrecht rondom het thema: Volg je droom. Jouw tijd is nu!

Genomineerden voor de Vrouwen van Nu Verschilmaker Award 2019 waren, Rajae El Mouhandiz, Tante Rikie, Sandra Ronde-van der Laan en Saskia van den Ouden, geselecteerd op hun lef, moed, doorzettingsvermogen en voorbeeldfunctie in het realiseren van hun droom. Op 8 maart werd Saskia van den Ouden uitgeroepen tot Vrouwen van Nu Verschilmaker 2019 en won de bijbehorende award. De muzikale omlijsting tijdens het event werd verzorgd door jonge musici van het Prinses Christina Concours die hun droom volgen met hun uitzonderlijke muzikale talenten.

Een prachtig event met bekende rolmodellen en een naadloze aansluiting op wat er op dit moment speelt in de maatschappij.

Bekijk hier foto's van het event en een video van de uitreiking van de Vrouwen van Nu Verschilmaker Award 2019.

Met dit evenement zet Vrouwen van Nu zich in voor duurzaam ontwikkelingsdoelen 5 en 11: gendergelijkheid en duurzame steden en gemeenschappen. Meer informatie over de duurzame ontwikkelingsdoelen vind je hier.