Opstartbijeenkomst Vrouwennetwerk Utrecht

Meebouwen aan een vrouwennetwerk in regio Utrecht?

Denk jij graag mee over het delen van kennis en ervaring en het ontmoeten van andere vrouwen en kom jij graag op voor vrouwenzaken in jouw regio?

De vereniging Vrouwen van Nu is in beweging. Verandering, vernieuwing, verjonging en meer focus op maatschappelijke impact; daar zetten we al een paar jaar op in. In de provincie Utrecht hebben we concrete plannen voor een nieuw initiatief.

Waarom Utrecht?

Tot 2019 was Vrouwen van Nu actief in de provincie Utrecht met verschillende afdelingen onder een provinciaal bestuur. Helaas is dat provinciale bestuur eind 2018 opgeheven en daarmee de provinciale afdeling Utrecht. De overgebleven afdelingen hebben zich aangesloten bij de verschillende omliggende provinciale afdelingen. Daarmee is een ‘gat’ ontstaan in het midden van het land voor vrouwen het platform van  Vrouwen van Nu willen/kunnen gebruiken om andere vrouwen te ontmoeten, kennis en ervaring te delen en/of samen voor vrouwenzaken op te komen. In dat ‘gat’ ontstaan ook nieuwe mogelijkheden, we springen er graag in en hopen dat jij, als landelijk lid of geïnteresseerde,  mee doet.

Wat gaan we doen?

Twee enthousiaste vrouwen in de provincie Utrecht, Martha Berden en Coby Merkens, willen samen met ons de mogelijkheden van een vrouwennetwerk in de provincie Utrecht onderzoeken. Dat doen we het liefst met zo veel mogelijk andere vrouwen.

Tijdens een inspirerende bijeenkomst op 23 september 2019 van 17.00 tot 20.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) in in stadskasteel Oudaen in Utrecht willen we onder het genot van een walking dinner en drankje, met jou in gesprek om ideeën te inventariseren voor het netwerk en te brainstormen over de opzet ervan.

Cabaretière  Madelijne Kool zal met haar voorstelling  de bijeenkomst voorzien  van een vrolijke noot.

We nodigen je dan ook van harte uit voor deze eerste brainstormbijeenkomst voor dit netwerk èn vragen je om een vrouw uit jouw omgeving mee te nemen als introducé.

Wat zou het mooi zijn om met elkaar aan een sterk sociaal en maatschappelijk betrokken vrouwennetwerk in Utrecht te bouwen. Per slot van rekening kunnen we veel alleen, maar samen is zo veel leuker én krachtiger!

Kom je ook? Meld jezelf en jouw introducé dan uiterlijk 8 september aan via evelien@vrouwenvannu.nl zodat we je t.z.t het programma, locatie en tijden kunnen sturen. Entree is gratis.

Meer informatie over de netwerken van Vrouwen van Nu vind je hier.