Online mini-training In 7 stappen beter helpen

In het Vrouwen van Nu Magzine heb je het artikel van Slachtofferhulp Nederland kunnen lezen over hun nieuwe online platform Voor de Helpers (slachtofferhulp.nl/voordehelpers). Carla Wijers (Vrouwen van Nu) en Eva Verhoef (Slachofferhulp Nederland) zijn met elkaar in gesprek over het bieden van laagdrempelige hulp in de directe omgeving. Carla roept Vrouwen van Nu op om de training In 7 stappen beter helpen die Slachofferhulp aanbiedt, te gaan volgen "Het is een investering in jezelf en in je persoonlijke ontwikkeling", aldus Carla.

Speciaal voor Vrouwen van Nu De mini-training In zeven stappen beter helpen behandelt veel aspecten van het helpen, het gaat over er ‘gewoon’ voor iemand zijn, het gaat over het managen van je eigen verwachtingen die niet altijd hoeven aan te sluiten bij wat de ander nodig heeft, het herkennen waar iemand aan toe is, de juiste vragen stellen en het belang van luisteren. Deze facetten en oefeningen komen in de training aan bod. Deze training is voor iedereen die al helper is of geïnteresseerd is, en duurt je een kwartier per dag.

Hier meld je je aan voor de training: voordehelpers.nl/vrouwenvannu

Help Slachtofferhulp om hun training te verbeteren door het geven van feedback. Met die feedback kan Slchtofferhulp ook zien, welke onderwerpen verdieping nodig hebben en op wat voor manier.