Koop nu je kaartje voor de Vrouwen van Nu Beurs!

Op donderdag 11 oktober 2018 vindt de jaarlijkse Vrouwen van Nu Beurs plaats. Dit keer in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. De Beurs wordt dit jaar georganiseerd in samenwerking met provincies Noord-Brabant en Zeeland. Het wordt een zeer divers en leuk programma met interessante gasten.

Traditiegetrouw starten wij met een plenair programma. Een van de programmaonderdelen is de lezing van Nora el Abdouni, Vrouwen van Nu Verschilmaker 2018. Zij is werkzaam als hulpverlener, sociaal werker en trainer bij Pretty Woman. Ook de Vrouw van Nu 2018, een lid dat voor haar verdiensten voor de vereniging in het zonnetje wordt gezet, wordt dan bekendgemaakt. We eindigen het plenair programma met het optreden van singer/song writer Anna Fernhout met het speciale lied voor Vrouwen van Nu.

Aansluitend kan er genoten worden van een lunch en kun je diverse workshop volgen. Laat je inspireren door verschillende lezingen zoals van Leontien van Moorsel, Els Kloek en Reineke van Wouwe. En bezoek de diverse doe, proef of informatie stands. Bekijk hier het volledige programma!

Na het actieve middagprogramma vindt de prijsuitreiking van de Kennisnetwerk Textiel wedstrijd plaats. We sluiten samen de dag af met een cabaretvoorstelling van Mama's aan de Poort en het Vrouwen van Nu lied.

Ontvangst is vanaf 9:45 uur onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers uit de beide provincies.

Het programma begint om 10.30 uur en eindigt rond 16.30 uur.

Deelname aan het programma (lezing, workshops, lunch en cabaretvoorstelling) kost € 29,50. Koop je ticket voor via de ticketshop.

We zien er naar uit je te ontmoeten op donderdag 11 oktober in Etten-Leur!

De Vrouwen van Nu annuleringsvoorwaarden zijn hierop van toepassing. Je vindt de annuleringsvoorwaarden hier.