Kaartverkoop Jubileumfeestdag

LET OP: DE TICKETSHOP SLUIT MAANDAG 4 OKTOBER OM 14 UUR.

Leuk, dat je voornemens bent een toegangskaart te kopen voor de Jubileumfeestdag in theater Orpheus in Apeldoorn. Graag maken we je erop attent dat je een QR-code op de CoronaCheck-App moet kunnen laten zien (of een papieren versie  van de QR-code) plus een geldig identiteitsbewijs, om toegang tot het theater te krijgen. Een geel vaccinatieboekje is geen geldig bewijs.

Toegangskaarten: zijn te koop tot maandag 4 oktober, 14 uur, via deze link en kosten € 24,95 per stuk.

Voor het complete dagprogramma van de Jubileumfeestdag klik je hier.

Livestream: Voor Vrouwen van Nu die niet kunnen of niet in de gelegenheid zijn om naar Apeldoorn te komen, is er de mogelijkheid om de dag te volgen via een live-stream. Aanmelden voor de livestream doe je hier.

CoronaCheck-App: Bij de entree van het theater, moet iedereen een QR-code op de CoronaCheck-App kunnen tonen, samen met een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Ben je niet in het bezit van een smartphone, dan kun je ook een papieren versie meenemen, kijk op  https://coronacheck.nl/nl/print/ 

>Wie geen DigiD, smartphone of computer met printer heeft en wel gevaccineerd is, kan het coronabewijs op papier toegestuurd krijgen. Hiervoor kun je bellen naar de helpdesk van de CoronaCheck via telefoonnummer 0800-1421.

Let op: Zonder QR-code en indentiteitsbewijs, wordt er geen toegang verleend.