Gratis workshop: Klein geluk voor de mantelzorger

Maria Grijpma en Inge Jager schreven een prachtig en origineel boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’, dat op 1 november 2016 verscheen bij Ankh Hermes.  Het boek verlicht het leven van de 4 miljoen mantelzorgers die Nederland telt. Het boek zit vol praktische suggesties, interviews en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites. De heldere aanwijzingen helpen overbelaste mantelzorgers om stap voor stap Klein Geluk terug in hun leven te brengen door goed voor zichzelf te (leren) zorgen.
 
In Nieuws voor Afdelingen 02-2019 schreven we over de workshop voor afdelingen die Maria en Inge organiseren. Intussen heeft de winnaar van de winactie, afdeling Zeewolde, een zeer enthousiaste reactie op de workshop gegeven. Maria en Inge besloten daarom dat zij hun workshop graag met nog meer van onze leden willen delen. Op donderdag 30 april om 14.00 uur geven zij daarom deze (gratis) workshop online. Op 28 april willen ze met de mensen die mee willen doen alvast even proefdraaien om zeker te zijn dat voor iedereen het online programma Zoom goed werkt. De eerste 100 leden die zich hiervoor aanmelden, kunnen meedoen. Aanmelden doe je via deze link.

Belangrijk om te weten is dat je voor deze workshop moet beschikken over een laptop of smartphone en wifi. Op de laptop of smartphone moet je het videobelprogramma Zoom installeren. Klik hier voor de handleiding voor Zoom. Heb je geen laptop of smartphone, dan kun je helaas niet deelnemen. We vragen afdelingsbesturen om deze uitnodiging te willen delen met hun leden. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 april 13 uur of zoveel eerder als zich 100 deelnemers hebben aangemeld.