Gratis workshop: Klein geluk voor de mantelzorger

Maria Grijpma en Inge Jager schreven een prachtig en origineel boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’, dat op 1 november 2016 verscheen bij Ankh Hermes.  Het boek verlicht het leven van de 4 miljoen mantelzorgers die Nederland telt. Het boek zit vol praktische suggesties, interviews en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites. De heldere aanwijzingen helpen overbelaste mantelzorgers om stap voor stap Klein Geluk terug in hun leven te brengen door goed voor zichzelf te (leren) zorgen.
 
In Nieuws voor Afdelingen 02-2019 schreven we over de workshop voor afdelingen die Maria en Inge organiseren. Intussen heeft de winnaar van de winactie, afdeling Zeewolde, een zeer enthousiaste reactie op de workshop gegeven. Maria en Inge besloten daarom dat zij hun workshop graag met nog meer van onze leden wilden delen. Op donderdag 30 april om 14.00 uur gaven zij daarom deze (gratis) workshop online.

Ben je als afdeling geinteresseerd in de workshop van Maria en Inge neem dan contact op met het landelijk bureau via bureau@vrouwenvannu.nl.