1ste Bijeenkomst Vrouwennetwerk Utrecht

Op zaterdag 18 januari 2020 vindt de eerste bijeenkomst van Vrouwennetwerk Utrecht plaats in Boerderij de Hoef (Utrecht).

Na de succesvolle start van het Vrouwennetwerk Utrecht in september 2019, is het duidelijk dat dit het begin is van de opbouw van een mooi netwerk waarbij het bundelen van vrouwenkracht voor een betere wereld centraal staat.

Programma

12.30welkom + lunch
13.15Opening + toelichting op het programma
13.40Pinkenbiest trapt af
14.00In gesprek over het thema Generatieleren en waarvan jij als vrouw in jouw levensfase blij wordt
15.10Pinkenbiest treedt op met een maatwerk show n.a.v. deze middag
15.30Afsluiting en praktische zaken voor het vervolg van het netwerk
15.45Borrel

Locatie

Boerderij de Hoef (Saffraanweg, Hogeweide 6, 3541 BC Utrecht)

Aanmelden

Wil je erbij zijn, dan vragen we je of je – in het kader van generatieleren – wil proberen iemand mee te nemen van een andere generatie. Meld jezelf (en jouw eventuele introducé) uiterlijk 9 januari 2020 aan via evelien@vrouwenvannu.nl.

Heb je dieetwensen, vermeld die dan graag meteen bij je aanmelding.

Toegang is gratis!

Oproep: voor een tentoonstelling over Generatieleren zal een fotograaf aanwezig zijn om mensen van verschillende generaties samen te portretteren. Wil jij daaraan meewerken samen met iemand uit jouw omgeving van een andere generatie en na de bijeenkomst via mail je verhaal doen over wat jij van de ander hebt geleerd? Laat het dan weten via evelien@vrouwenvannu.nl

Meer informatie over de netwerken van Vrouwen van Nu vind je hier.

Bekijk ook onze video over netwerken en de fotorapportage van de opstartbijeenkomst.

Foto: Studio SMOEL

Met deze bijeenkomst zet Vrouwen van Nu zich in voor duurzaam ontwikkelingsdoelen 5 en 11: gendergelijkheid en duurzame steden en gemeenschappen. Meer informatie over de duurzame ontwikkelingsdoelen vind je hier.