Najaarsreisje

Datum: 
woensdag 16 oktober 2019 08:15
Locatie: 
Najaarsreisje 16 oktober!!!!!!!!
Beschrijving: 

STROOPWAFELWORKSHOP en de Groeten Thuis Gouda

Het najaarsreisje zal gehouden worden op woensdag 16 oktober 2019 en brengt ons naar de stad Gouda. Bij aankomst wordt een kopje koffie geschonken en krijgt u een stroopwafel, waarna u een Stroopwafelworkshop en een kijkje achter de schermen krijgt van een stukje historie over de stroopwafel. U dient rekening te houden met een wandelingetje van 400 meter. Bij de lunch krijgt u een op grootmoeders wijze bereidde schnitzel en wordt een heerlijke pudding en luxe ijstaart geserveerd. Bovendien is er een optreden van het duo “Prettig geregeld” met een vermaak van Oudhollandse liedjes aangevuld met gezellige liedjes van deze tijd.

 

We verzamelen om 8.15 uur op het Rosariumplein en vertrekken om 8.30 uur. We verwachten   om ca. 18.30 uur weer thuis te zijn.

De kosten van deze dag bedragen € 51,50.

U kunt zich opgeven op de avond van de maandelijkse bijeenkomst of bij een van de dames van de reiscommissie (zie jaarboekje).

Als u zich hebt opgegeven wordt u verzocht de deelnameprijs binnen 14 dagen over te maken op bankrekening

NL59 RABO 0333930029 t.n.v. S. van den Kommer-van der Does met vermelding van:

Reisje Gouda Stroopwafelworkshop alsmede uw meisjesnaam.

 

Graag willen wij u erop attent maken dat als u zich opgeeft maar door omstandigheden misschien niet aanwezig kunt zijn wij u de kosten wel in rekening zullen brengen. Als u iemand anders kunt vinden die uw plaats wilt innemen is dat natuurlijk altijd goed.