Wij Vrouwen Vieren

Het is algemeen bekend dat de leden van Vrouwen van Nu Keldonk mooie dingen met elkaar beleven. Dat bleek maar weer donderdag 8 oktober tijdens “Wij Vrouwen Vieren”.

Na een viering in de H. Antonius van Padua kerk begaven de dames zich naar ’t Span waar de koffie met gebak en bloemist Ruud van Schie op ons stond te wachten. Want de plantjes van de jaarlijkse plantenwedstrijd werden weer beoordeeld en er waren 4 planten die er uit sprongen. Ruud liet zijn professionele oog er nog eens overheen gaan en besloot dat Nellie van Deurzen gewonnen had. Zij ging er met de eerste prijs  vandoor.
Ondertussen waren 2 niet Keldonkse vrouwen gearriveerd in ’t Span, zuster Incontinentia en zuster Constipatia. Zij zouden, tot de Carolientjes waren gearriveerd, het kienen verzorgen. Zij draaiden de ballen goed in het rond afgewisseld met hun gezang. De sfeer zat er meteen goed in!
Na de pauze waren dan toch de Carolientjes gearriveerd en namen zij het stokje van de zusters over.
Rita van den Hurk werd nog even in het zonnetje gezet. Samen met Vera van Loon organiseert zij ieder jaar de Keezenavonden. Spontaan zette de Carolientjes het volkslied in dat een ieder meezong.
Wat een gezelligheid, wat een spanning en wat een prijzen! Een bord waar Koning WA zijn boterhammetje van had gegeten, een schaal van Prinses Beatrix, het kon niet op.

We kijken weer terug op een gezellige avond.

Wilt u na het lezen van dit bericht meer informatie over Vrouwen van Nu, kunt u zich wenden tot Corrie van Berkel; 06 83402472 of via de mail: vrouwenvannu.keldonk@gmail.com