Tweedaagse fietstocht 4 en 5 september 2019

Het is vast 2 dagen een stuk stiller geweest in Keldonk. 14 vrouwen vertrokken op 4 september op de fiets. Verhip, een afmelding! Geen nood, Diny heeft vakantie en wordt door hullie Toon met een big smile gebracht.
Annie Verbakel  is de Leading Lady. Met allemaal kapiteintjes op ons eigen schip; thuis. Nu lekker volgzaam achter Annie aan. Als passagier. Een prachtige route volgt. Met o.a. stopplaatsen als de Schaapskooi, hoe toepasselijk.
De Ijzeren Man als lunchplek. Stilte bij de fusilladeplaats in Vught. Indrukwekkend.
Regen in de middag zorgde ervoor dat de groep ineens van kleur verschoot; regencapes  en pakken aan.
Ans heeft gezorgd dat hullie Albert ons steeds kon volgen met haar vele rooksignalen. Dan werden we nooit gemist. Oisterwijk in zicht! Een prachtig vernieuwd hotel “de Leyhof”.  Opgedreugd zitten we `s avonds nog een potje te rikken, buurten of te keezen.
De volgende morgen weer op pad. Òp naar de Leerfabriek. Of we ons op konden geven voor Heel Holland bakt. Robèrt heeft ons te woord gestaan en maken we kans? Misschien kan medewerker en oud-Keldonkenaar Bryan nog een woordje doen…
Via het grote natuurgebied van de Kampina  naar lunchplek Liempde. Mooie paden leidden ons weer naar de Vresselse Hut. Daar zat een groot team van de forensische dienst hun teamuitje te vieren en zongen uit volle borst het ‘Lang zal ze leven’ mee, voor Anny. Die verschoot daardoor ook weer van kleur.
Montimar in Veghel als eindeetpunt. Al hadden wat andere gasten een ander tafeltje gekozen. De sangria deed haar werk. Na deze dagen moet eigenlijk de ondersteuning van de fiets af…
Veel gebuurt en gelachen!

Nelly, Antonet, Vera, Myra, Toos, Rita, Ans, Corrie, Ria, Diny, Annie, Annie, Annie en Anny