Nieuwsbrief juli 2021

Hoi beste dames van Vrouwen van Nu Keldonk,
we gaan weer beginnennnnnn…..

Superfijn dat de coronamaatregelen flink versoepeld zijn!! We mogen weer! Wij, als bestuur, zijn weer enthousiast begonnen met het plannen van leuke, gevarieerde activiteiten. We hebben er weer veel zin in! Jullie zeker ook!

We willen toch nog voorzichtig zijn, daarom hebben we besloten om na de vakantie van start te gaan, dan ook meteen goed, met iets leuks op 10 september, waar jullie allemaal van harte welkom zijn!

1e activiteit voor iedereen:  
Op vrijdag 10 september zijn jullie allemaal van harte welkom van 18.00 – 21.00 uur. Na zo’n lange coronatijd eindelijk weer gezellig bij elkaar …. een nieuw en hopelijk weer meteen goed begin! Wij hopen dat jullie in grote getale aanwezig zullen zijn. We verklappen nu alleen nog de datum en tijd. Meer informatie over waar, wat en opgeven, krijgen jullie binnenkort.
Wil je het niet missen, noteer het dan alvast in je agenda.

Leontien van Moorsel
Nog een datum die de moeite waard is om te noteren, is 5-10-2021. Dan komt Leontien van Moorsel een lezing verzorgen n.a.v. het jaarthema van Vrouwen van Nu : “Vier je successen, het is een feestje waard”.
Het belooft een heel interessante avond te worden bij de Vrije Teugel in Uden. Deze avond wordt georganiseerd door Kring Brabant Noord-Oostvoor de leden van 8 afdelingen in onze regio).

De uitnodiging met alle informatie krijgen jullie in augustus. Dan kun je je ook opgeven.

Uitslag voorjaars-poll 2021
Bedankt dames! We hebben 46 ingevulde poll-formulieren teruggekregen (van de 67 leden), dat is 69% respons, dat is heel mooi!
Wij zijn blij om te zien dat wat we samen doen als Vrouwen van Nu Keldonk ook voldoet aan jullie verwachtingen en interesse. Elkaar ontmoeten, samen zijn, samen dingen doen, onderlinge band, aantrekkelijke activiteiten, gezelligheid en ontspanning scoren hoog op de vraag waarom je lid bent van onze vereniging. De activiteiten die we organiseren, worden hoog gewaardeerd met als toppers de informatieavonden, spelletjes-avonden, Sinterklaas- en Kerstviering,ontspanningsavonden en sportieve activiteiten.
Gezamenlijke activiteiten met andere Keldonkse vereniging(en) vinden velen van jullie leuk. Onze nieuwsbrief wordt goed gelezen. Onze website is voor de meesten van jullie wel van waarde, maar wordt toch niet zo veel bekeken.

De landelijke en provinciale website wordt zelden of niet door jullie bekeken en is slechts voor enkelen van waarde. Het Vrouwen van Nu Magazine (landelijke uitgave) wordt wel/soms/gedeeltelijk gelezen maar zou door velen niet gemist worden als je het niet meer zou krijgen.
Vrijwel niemand heeft voordeel van de landelijke VvNu-vereniging. De meesten van ons zien ons meer als een plaatselijke vereniging, een kleiner aantal vindt het belangrijk om wel aangesloten te zijn bij de landelijke vereniging.

Deze poll heeft ons veel inzicht gegeven. Bedankt voor jullie meningen, opmerkingen en tips en vooral ook voor de complimenten aan ons bestuur en onze vereniging. Wij komen er nog op terug bij jullie; we nemen deze uitslag mee in ons bestuur, in alles wat we doen om onze mooie Keldonkse Vrouwenvereniging actief en levendig te houden!

Allemaal een hele fijne vakantie gewenst !
Ardy, Cindy, Jeannette, Marijke en Myra