Welkom op onze afdelingssite

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij. De vereniging staat open voor vrouwen van alle gezindten.

De afdeling Hooiland/Klarenbeek werd opgericht op 27 oktober 1948. In 2010 werd Apeldoorn hier aan toegevoegd. Onze afdeling telt momenteel 62 leden.

Onze afdeling behoort tot Ring 5 in de provincie, samen met de afdelingen Brummen, Eerbeek/Hall, Twello, Voorst en Wilp.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen, fietstochten, gaan uit eten en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen. Neemt u hierover contact op met een  van onze bestuursleden.

De maandelijkste bijeenkomsten worden gehouden in gebouw 'Samuël' aan de rand van Apeldoorn Zuidoost, in het landelijk gebied van Klarenbeek op het adres: Brinkenweg 111, 7381 BN Klarenbeek en beginnen om 19.30 uur, tenzij anders vermeld in de nieuwsbrief. De zaal is vanaf 19.00 uur open,

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het ledenblad.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat. Mailen naar vrouwenvannuhka@kpnmail.nl of bellen naar 055 301 20 31