Feest

 

70 jaar Vrouwen van Nu Heenvliet-Geervliet

Een bloeiende, actieve en aansprekende vereniging voor alle vrouwen.

Op 11 oktober 1950 werd Vrouwen van Nu afdeling Heenvliet-Geervliet opgericht. Dit heugelijke feit wilden wij op 26 september 2020 met onze leden vieren, maar helaas door het coronavirus hebben wij moeten besluiten het feest door te schuiven naar een later te bepalen datum. Onze gezondheid is nu even belangrijker.

Uiteraard gaan we dit niet vergeten.

25 september 2021 is het zover. Het belooft een heerlijke dag te worden. In de bijlage kunt u het programma lezen. De anderhalvemeter maatregel komt die dag te vervallen. 

Van de gemeente Nissewaard hebben wij voor onze jubileumfeest een donatie.gekregen. De foto stond geplaatst in de krant. In de bijlage kunt u hem vinden hoe twee wethouders op bezoek waren 16 september 2021.

Verslag van deze bijzondere dag:

Alles, maar echt alles zat mee vandaag op 25 september 2021. Prachtig weer. Delft is zo leuk en bijzonder. We wandelen door de stad. Het is lekker druk en iedereen is vrolijk. Sommige leden maken gebruik van de rondvaartboot. Maar het hoogtepunt is de ochtens in de Porceleyne fles. Echt een wereld ging voor ons open en we beleefden de geschiedenis an het Delfts Blauw. Daarna high tea vanaf dat beroemde servies, onze dag kan niet stuk. Na afloop kregen alle leden een delfts blauw sleutelhanger als aandenken, deze is betaald vanuit de donatie van de gemeente Nissewaard. Als bijlage wat foto.s