Activiteiten seizoen 2019-2020

Dit seizoen hebben wij van september tot en met april  weer elke tweede dinsdagmiddag van de maand onze vergaderingen. Dit jaar voor het eerst in Het Trefpunt, Hoofdweg 1318 in Nieuw-Vennep. Er zijn diverse interessante lezingen gepland en het is een goede manier om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Zie ook de agenda/activiteiten en de algemene informatie over de afdeling Haarlemmermeer. De vergaderingen beginnen om 14.00 uur en duren tot uiterlijk 16.30.

Op 17 december 2019 vieren we met elkaar Kerstfeest, dit jaar georganiseerd door de dames van groep Nieuw-Vennep. Dit jaar in de Rustende Jager in Nieuw-Vennep

In februari 2020 hebben wij de jaarlijkse ledenvergadering met na de pauze het kienen, hiervoor neemt iedereen een klein (ingepakt) cadeautje mee die gewonnen kan worden bij een volle kaart. Een gezellige activiteit en bovendien een aanvullig voor onze kas.

In mei 2020, dit jaar op 12 mei, organiseert de reiscommissie weer een mooie dagtocht. De bestemming wordt later dit seizoen bekend gemaakt.