Onze reizen en LAW in 2020

Waar gaan we naar toe?

Bestemming 
Cultuurreis naar Cran Canariagaat helaas niet door
Wandelvakantie naar Tenerife31 maart t/m 6 april 2020
LAW - Groninger Borgenpad14 maart, 18 april, 9 mei, 6 juni, 27 juni, 5 september en 3 oktober 2020
Dagtocht Joure/ Lemmer/ IJlst14 mei 2020
Varen en fietsen rondom Amsterdam2 t/m 5 juni 2020
Cultuurreis naar Albanië19 t/m 27 september 2020

In 8 dagen Cran Canaria ontdekken
Van 29 januari t/m 5 februari

  • Deze reis gaat helaas niet door. Er waren te weinig aanmeldingen.

LAW Groninger Borgenpad
14 maart, 18 april, 9 mei, 6 juni,  27 juni,  5 september, 3 oktober

De wandeling gaat langs Groninger borgen en kerken die vaak nauw verbonden waren met de bewoners van deze borgen. Het Groninger Borgenpad is in totaal 240 km. Dit doen we natuurlijk niet in 1x. We wandelen gemiddeld 18 km per keer. We starten 14 maart. De kosten bedragen 80 euro p.p. (niet leden betalen 95 euro). 
Aanmelden kan t/m 31-1-2020.

  • Meer informatie over deze Lange Afstandswandeling, een aanmeldformulier en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.

7 dagen wandelen op Tenerife
van 31 maart t/m 6 april

We lopen door mooie bergdorpen en door zeer verschillende landschappen. En natuurlijk wandelen we op vulkaan de Teide. Al wandelend krijgt u een goede indruk van Tenerife. Bij 18 deelnemers bedraagt de reissom 1390 euro p.p. op basis van een 2-persoonskamer, incl. half pension en 5 lunchpakketten of picknicks.
Aanmelden kan t/m half november 2019.

  • Meer informatie over deze reis, een aanmeldformulier en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.

Dagtocht Zuid-West Friesland
14 mei 2020

Na een kop koffie bij DE in Joure bezoeken we het Ir.Woudagemaal in Lemmer. Hier krijgen we een rondleiding gevolgd door een lunch. Na de lunch gaan we naar IJlst voor een wandeling onder leiding van een gids. De wandeling eindigt bij een restaurant, waar we nog even napraten onder het genot van een drankje en een bittergarnituur. De kosten bedragen 75 euro p.p.  Iedereen mag mee. Ook niet leden.
Aanmelden kan t/m 28-2-2020.

  • Meer informatie over deze dagtocht, een aanmeldformulier en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.

4 dagen fietsen rondom Amsterdam
van 2 t/m 5 juni 2020

Vanaf het station in Groningen vertrekken we naar Amsterdam. Achter het station, in het Oosterdok, ligt ons schip klaar voor vertrek. Vanaf de boot, ons verblijf voor de komende  dagen, fietsen we de komende 4 dagen onder leiding van een gids naar Haarlem, Leiden, door het Groene Hart, via Uithoorn terug naar Amsterdam. De reissom bedraagt 450 euro p.p. op basis van een 2-persoons hut,  volpension, begeleiding van een gids, treinkaartje Groningen-Amsterdam en terug en de huur van een gewone fiets. Aanmelden voor 1-3-2020.

  • Meer informatie over deze reis, een aanmeldformulier en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.

In 9 dagen Albanië ontdekken
van 19 t/m 27 september 2020

Behalve de hoofdstad Tirana bezoeken we o.a. de plaatsen Berat en Gjirokaster, die op de werelderfgoedlijst van Unesco staan. Ook gaan we naar het meer van Shkoder en bezoeken we lokale bewoners. In 9 dagen proberen we u een goede indruk te geven van dit nog onontdekte land. Bij 15 deelnemers zijn de kosten 1349 euro p.p. op basis van een 2-persoonskamer, incl. half pension.
Aanmelden voor 1-12-2019.

  • Meer informatie over deze reis en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.
  • Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor deze reis. Het zit vol.

 

Nog wel even een punt van aandacht
De deelneemster dient er rekening mee te houden dat reizen vermoeiend kan zijn. Van alle deelneemster wordt een goede conditie en gezondheid vereist. Elke reis kan (stads) wandelingen van 1,5 of 2 uur bevatten, gebieden met trappen en  hellingen. Dit mag geen problemen opleveren.
  • Sommige mensen hebben problemen met het openen en invullen van het aanmeldformulier. Wat te doen? Sla het aanmeldformulier, voordat u het in gaat vullen, op als word document in uw eigen bestand.  Dit opgeslagen aanmeldformulier kunt u wel invullen en later bijvoegen in een mail om u aan te melden.