Onze reizen en LAW in 2020

De zomer van 2019 moet nog komen. Toch is de reiscommissie al weer druk doende met het de vakantiebestemmingen voor 2020.

Waar willen we naar toe?

Bestemming 
Cultuurreis naar Cran Canaria29 januari t/m 5 februari 2020
Wandelvakantie naar Tenerife2 t/m 8 april 2020
LAW - Groninger Borgenpadnog niet bekend
Fietsvakantie Duitslandnog niet bekend
Dagtocht (bestemming nog niet definitief)nog niet bekend
Cultuurreis naar Albaniëhalf september 2020

Op dit moment is alleen de cultuurreis naar de Cran Canaria definitief. Meer  hierover leest u hieronder. De overige bestemmingen zijn in een afrondende fase of nog in ontwikkeling. U hoort van ons zodra we u hierover meer kunnen vertellen. Of kom 31 oktober 2019 naar de Broeckhof in Zuidbroek. Hier presenteren we onze reizen voor 2020. 

Meer info over onze reizen in 2020

Cultuurreis Cran Canaria
van 29 januari t/m 5 februari 2020
Gran Canaria is een veelzijdig eiland en imponeert met droomstranden, woeste bergen en adembenemende valleien. Grootsteedse flair is te vinden in Las Palmas, maar ook vind je idyllische dorpsrust in afgelegen valleien. U kunt in de voetsporen treden van Columbus, wandelen door dorpjes en musea en kerken bezoeken. Ook een bezoek aan het nabijgelegen Tenerife staat op het programma. Ga met ons mee genieten van de zon, de traditionele keuken en de heerlijke lokale wijnen.
Prijs
Bij minimaal 15 betalende deelnemers bedraagt de reissom €1383 p.p. op basis van een twee persoonskamer, incl. halfpension. De toeslag voor een 1 persoons kamer bedraagt €159. We verblijven de hele vakantie in hotel Beverly Park te Playa del Ingles.
Wilt u mee met deze reis?
Meldt u dan zo spoedig mogelijk maar voor 30 september 2019 aan.

  • Meer informatie over deze reis, een inschrijfformulier en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.
Nog wel even een punt van aandacht
De deelneemster dient er rekening mee te houden dat reizen vermoeiend kan zijn. Van alle deelneemster wordt een goede conditie en gezondheid vereist. Elke reis kan (stads) wandelingen van 1,5 of 2 uur bevatten, gebieden met trappen en  hellingen. Dit mag geen problemen opleveren.