Onze reizen en LAW in 2019

Waar willen we in 2019 naar toe?

BestemmingWanneer
Stedentrip Valencia27 t/m 30 maart 2019
Wandelen in Portugal14 t/m 20 mei 2019
Dagtocht naar Den Haag met rondleiding door eerste en tweede kamer11 juni 2019
Fietsen rondom Nijmegen1 t/m 5 juli 2019
Vlieg/busvakantie naar de hak van Italië28 september t/m 5 oktober 2019

LAW Groot Frieslandpad van Haulerwijk naar Leer

2 maart, 23 maart, 13 april, 11 mei, 1 juni, 29 juni, 7 september en 5 oktober 2019

Stedentrip naar Valencia

 • Helaas gaat deze reis niet door. Er zijn te weinig aanmeldingen.

Wandelen in Portugal

 • Deze reis gaat door. U kunt zich niet meer aanmelden voor deze reis.

Van 14 t/m 20 mei 2019 wandelt u door één van de mooiste en nog onontdekte gebieden van Portugal. Een wandelgebied bij uitstek. Het noordelijk deel is kaal en ruig. Gaat u meer naar het zuiden dan wordt het gebied wat groener. De prijs bedraagt bij minimaal 20 deelnemers 1299 euro op basis van een 2-persoonskamer, incl. half pension en lunches op de wandeldagen. 

 • Meer informatie over deze reis en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.

Dagtocht naar Den Haag

 • De bus zit vol. Als u zich nog aan wilt melden voor deze dagtocht wordt u (indien u dit wenst) op een wachtlijst geplaatst.

Altijd al eens de Eerste en Tweede kamer willen zien? U heeft nu de kans. Gaat u mee op 11 juni 2019? We gaan met de bus naar Den Haag. Hier krijgen we een rondleiding door de Eerste en Tweede Kamer. Voordat we teruggaan naar het Noorden heeft u nog tijd om Den Haag op eigen houtje te verkennen. Op de terugweg dineren we in Emmeloord. U betaalt voor de dagtocht 70 euro p.p. Dit bedrag is inclusief lunch, rondleiding en diner. 

 • Meer informatie over deze tocht, een inschrijfformulier en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.

Vijf dagen fietsen rondom Nijmegen
Van 1 t/m 5 juli 2019
fietsen in en rond Nijmegen. Wie wil dat nu niet? We fietsen door de historische stad en omgeving van Nijmegen. De omgeving van Nijmegen bestaat uit slingerende dijken en glooiende stuwwallen met bossen, weilanden en schrale blauwgraslanden op de uiterwaarden van de Maas en de Waal. We logeren deze dagen in Hotel Karel in het historisch centrum van Nijmegen. De prijs bedraagt bij minimaal 21 deelnemers 525 euro p.p. op basis van een twee persoonskamer, inclusief half pension.
Wilt u mee? Meldt u zich voor 30 maart 2019 aan voor deze reis.

 • Meer informatie over deze reis, een inschrijfformulier en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.

Achtdaagse vlieg-rondreis Puglia

 • Deze reis gaat door. U kunt zich niet meer aanmelden voor deze reis.

Gaat u met ons mee naar Puglia, de hak van Italië, van 25 september t/m 5 oktober 2019? In Puglia vindt u barokke stadscentra, middeleeuwse vestingsteden en pittoreske plaatsjes. Het centrum van Alborobello mag je zeker niet missen. Het stadje staat op de werelderfgoedlijst van Unesco, dankzij de grote hoeveelheid traditionele ronde huisjes van steen met iconische puntdakjes. Natuurlijk bezoeken we ook Barokstad Lecce, diep in de hak van de laars.  De prijs bedraagt bij minimaal 17 deelnemers 1179 euro p.p. op basis van een twee persoonskamer, incl. halfpension en een lunch op dag 5 en 8. 

 • Meer informatie over deze reis en de reisvoorwaarden vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.
 • Let op: In de info worden verschillende bedragen genoemd als toeslag voor een 1 persoonskamer. De toeslag bedraagt 89 euro

LAW Groot Frieslandpad van Haulerwijk naar Leer

 • Het enthousiasme voor deze wandelingen was erg groot. We zitten vol. Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor het Groot Frieslandpad

Friesland bestond ooit uit zeven zeelanden. Dat gegeven inspireerde routemakers tot het uitstippelen van het Groot-Frieslandpad: van de Noordzeekust tot over de Duitse grens. De  362 km lange route loopt van Bergen aan Zee naar Leer door een weids landschap met statige boerderijen, langgerekte dorpen en slingerende dijken.
Wij lopen in 8 etappes  het laatste deel van het Groot-Frieslandpad. Van Haulerwijk naar Leer. We starten 2 maart in Haulerwijk.  Wandelt u mee? Meldt u dan voor 1 februari 2019 aan. De kosten bedragen 80 euro p.p. (U betaalt voor het hele seizoen en het bedrag is incl. buskosten)

 • Meer informatie over deze wandeling vindt u bij extra informatie onderaan deze pagina.
   

U gaat toch ook weer mee in 2019? U bent van harte welkom. Toch even een punt van aandacht:

 • De deelneemster dient er rekening mee te houden dat reizen vermoeiend kan zijn en van alle deelnemers wordt een goede conditie en gezondheid vereist. Elke reis kan (stads)wandelingen van 1,5 of 2 uur bevatten, gebieden met veel trappen of hellingen e.d. Dit mag geen problemen opleveren. De deelneemster, die zodanig hinder of last kan opleveren dat een goede reisuitvoering in gevaar komt, kan van deelname worden uitgesloten.
   
 • Mocht de deelneemster b.v. bij het koffer dragen of anderszins telkens op steun van anderen zijn aangewezen, dan geldt als voorwaarde dat de deelneemster zich tijdig voor de opgave van een hulpvaardige reisgenote verzekert.