Onze reizen, dagtocht en LAW

Hoe verder met en na Corona? Eerlijk gezegd weten we het niet.

Is het  wel verantwoord om met elkaar op vakantie te gaan?  Kunnen we veilig met elkaar op een terrasje zitten? Mogen 2 dames, niet behorende tot 1 huishouding, samen op een tweepersoonskamer?  Allemaal vragen waar ook wij geen antwoord op hebben. 

Wat betekent dit voor u?

Deelnemers aan het Groninger Borgenpad (LAW):

  • ​Vanochtend (18-2-2021) hebben we als reiscommissie besloten om dit jaar niet te starten met het Groninger Borgenpad. Je hebt vorig jaar voor een wandelevenement betaald, maar we kunnen je niets bieden. En we weten ook niet wanneer dit wel weer kan. Dit voelt niet goed. Wellicht is het mogelijk om in het tweede halfjaar van 2021 een individuele wandeling te organiseren. Dit is echter allemaal nog toekomstmuziek. Zodra er weer iets kan hoor je van ons

Deelnemers aan de dagtocht:

  • De dagtocht gaat in 2021 niet door.

Deelnemers aan de wandeling in Zuid-Limburg (Krijtlandarrangement):

  • Omdat we nog met heel veel vragen zitten, vinden we het op dit moment niet verantwoord om een wandelevenement te organiseren en hiervoor een hotel te reserveren in het eerste halfjaar 2021. We hopen  in het tweede halfjaar van 2021 dit wandelevenement alsnog te kunnen organiseren.

Deelnemers aan de vaar/fietsvakantie rondom Amsterdam

  • Deze vakantie gaat definitief niet door. Je verblijft met 15 dames op de boot in een beperkte ruimte, en slaapt met z’n tweeën in een kleine hut.  Dit zien we als reiscommissie niet zitten.  Wellicht dat we in het tweede halfjaar 2021 nog een fietsvakantie kunnen organiseren. Mocht dit zo zijn dan hoort u van ons.

Deelnemers aan de reis naar Albanië:

  • De reis is in overleg met het reisbureau uitgesteld.  We hebben 3 september  met het reisbureau gebeld. Ook zij kunnen nog niets vertellen over de reizen naar Albanië in 2021. In Albanië is het op dit moment code oranje. Dit betekent dat alleen de noodzakelijke reizen naar dit land zijn toegestaan. Wij hebben besloten dat een reis naar Albanië in het eerste halfjaar niet kan plaatsvinden. Mocht de situatie veranderen dan wordt bekeken of dit in het tweede halfjaar van 2021 mogelijk is.

Blijf gezond en hopelijk tot ziens in 2021

Uw reiscommissie,
Eef Wiegman, Marjan Jansen, Ria Smaal, Ria Hettinga en Wobbie Krijger

Vragen?
Neem contact op met reiscommissie via ukhettinga@kpnmail.nl of bel even. Tel: 06 53643206 of 050 3021621.