Ledenvoordeel nu ook in de provincie Groningen

De ledenpas Vrouwen van Nu biedt kortingen in het land. In aanvulling daarop is het ons gelukt om een aantal afspraken te maken met activiteiten in de provincie Groningen.

  • Vanaf 1 maart 2020 t/m 1 april 2021 hebben we het volgende voor u kunnen regelen:

Zilverkamer Appingedam
In de Groninger Zilverkamer bekijkt u een bijzondere collectie van ruim 400 antieke zilveren voorwerpen uit Appingedam en omgeving. Daarnaast worden in  het museum wisseltentoonstellingen georganiseerd. Tot en met 20 juni 2020 is dat "Een "pracht van een Groninger dracht"

  • Op vertoon van de ledenpas ontvangt u de entree museum, rondleiding en twee keer koffie/thee met wat lekkers voor 7,50 euro. Reserveren is noodzakelijk en de groep bestaat uit tenminste 4 personen.

Museumplein Grootegast
Op het Museumplein in Grootegast treft u het Legio museum, waar u alles vindt over Lego. Het Victorie museum dat u de verschillende facetten van WOII laat zien en tot slot de Museumdrukkerij. Een heuse drukkerij uit het verleden, waar het ambacht gedemonstreerd wordt. Kortom 3 musea onder 1 dak.

  • Op vertoon van de ledenpas ontvangt u een gratis kop koffie/thee.

Kerkje Klein Wetsinge
Het kerkje van Klein Wetsinge ligt tussen Sauwerd en Winsum met een prachtig uitzicht op het Reitdiepgebied.

  • Op vertoon van de ledenpas ontvangt u de tweede kop koffie/thee gratis.

Domies Toen Pieterburen
Domies Toen is de oude pastorietuin van Pieterburen. De tuin wordt ecologisch beheerd en is lid van de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen.

  • Op vertoon van de ledenpas ontvangt u in de theeschenkerij de tweede kop koffie/thee gratis

Glasatelier Corine Deddens Winschoten
In het glasatelier van Corine Deddens aan de Stationsweg in Winschoten kunt u terecht voor workshops, waarin de passie voor glas centraal staat. Voor welke workshop of techniek u ook kiest, het resultaat is altijd een uniek, persoonlijk object van glas.

  • Op vertoon van de ledenpas ontvangt u 10% korting op de prijs van een workshop. Neemt u als lid, tenminste 3 niet-leden mee, dan ontvangen zij ook 10% korting op de workshop. Deze aanbieding is geldig in de maanden juni, juli en augustus 2020.

Museum Wierdenland Ezinge
Museum Wierdenland is de schatkamer van het oudste cultuurlandschap van Nederland en organiseert daarnaast bijzondere thematentoonstellingen.

  • Op vertoon van de ledenpas ontvangt u t/m 31 december 2020 een gratis kop koffie/thee bij bezoek aan het museum.