Laatste nieuws!

Beste vrouwen van Nu,

Met deze Nieuwsflits brengen we je op de hoogte van de maatregelen en het advies van het landelijk bestuur van Vrouwen van Nu met betrekking tot het coronavirus. Naar aanleiding van alle recente berichtgeving en de hierop gevolgde aanscherping van het regeringsbeleid, heeft het landelijk bestuur besloten om vanaf maandag 16 maart voor 1 maand, dus tot half april, alle bijeenkomsten van Vrouwen van Nu af te gelasten.

Vrouwen van Nu Gelderland kan niet anders dan dit advies overnemen en wij vragen ook de afdelingen in Gelderland dit advies te volgen. Dat betekent dat alle bijeenkomsten tot 15 april niet doorgaan. De handwerktentoonstelling in Vorden en de Provinciale Ontmoetingsdag in Doetinchem zijn afgelast. Ook de besturendagen zijn tot een nadere datum uitgesteld. Over restitutie van al gedane betalingen voor de POD volgt nader bericht.

Dit besluit is genomen in verband met de gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor iedereen. Indien het nodig blijkt om deze maatregelen verder aan te passen, zal het provinciaal bestuur u hierover zo snel mogelijk informeren.

Met vriendelijke groet,

Namens het provinciaal bestuur

Tineke Jalving

Voorzitter

Lees hier wat het Advies van het landelijke bestuur is.