Komt u ook luisteren waar we in 2020 naar toe gaan?

De commissie reizen organiseert reizen in binnen- en buitenland voor leden van Vrouwen van Nu in de provincie Gelderland. Ook leden uit andere provincies kunnen deelnemen aan onze reizen. Wij organiseren de reizen in samenwerking met een bij ANVR en SGR aangesloten reisorganisatie en streven er naar de reizen zoveel mogelijk aan te passen aan de  groep en onze wensen.
De reizen worden begeleid door twee reisbegeleiders van de commissie reizen. Daardoor is er ruimte voor aandacht voor ieder die daar behoefte aan heeft. Er wordt door de begeleiders zoveel mogelijk hulp geboden bij vragen en problemen onderweg en vooral ook bij calamiteiten. De reisbegeleiders dragen zorg voor een goed verloop van de reis in samenwerking met de reisorganisatie.
De prijzen van de reizen zijn inclusief fooien en veel extra’s. Dit verschilt per reis en staat bij de reisinformatie vermeld. De prijzen van vliegreizen zijn onder voorbehoud. De reizigers verplichten zich een annulerings- en een reisverzekering af te sluiten.
Tot ziens bij een van onze reizen Willy, Jannie, Nel en Bertha

e- mailadres is:vrouwenvannu.reizengld@gmail.com

Uitnodiging presentatiedag 2/11/2019  Kijk hier>>> 
U kunt zich aan of afmelden vóór 20 oktober 2019 bij:Bertha Reuvekamp: vrouwenvannu.reizengld@gmail.com 

De reizen voor 2019      

 • Geniet van het pure leven in Toscane
  en reis met ons mee door het
  wereldberoemde Toscaanse heuvellandschap
  met olijf- en wijngaarden en bewonder de
  prachtige Toscaanse steden.
  8-daagse vlieg-busreis
  Za. 28 september t/m za. 5 oktober 2019