Hier voor jullie ons programma voor 2022

De commissie reizen organiseert reizen in binnen- en buitenland voor leden van Vrouwen van Nu in de provincie Gelderland. Ook leden uit andere provincies kunnen deelnemen aan onze reizen. Wij organiseren de reizen in samenwerking met een bij ANVR en SGR aangesloten reisorganisatie en streven er naar de reizen zoveel mogelijk aan te passen aan de  wensen van de groep.
De reizen worden begeleid door twee begeleiders van de commissie reizen. Daardoor is er ruimte en aandacht voor ieder die daar behoefte aan heeft. Er wordt door de begeleiders zoveel mogelijk hulp geboden bij vragen en problemen onderweg en vooral ook bij calamiteiten. De reisbegeleiders dragen zorg voor een goed verloop van de reis in samenwerking met de reisorganisatie.
De prijzen van de reizen zijn inclusief fooien en veel extra’s. Dit verschilt per reis en staat bij de reisinformatie vermeld. De prijzen van vliegreizen zijn onder voorbehoud. De reizigers wordt geadviseerd een annulerings- en een reisverzekering af te sluiten.
Tot ziens bij een van onze reizen!
Nel, Willy en Anja.

e-mailadres is: vrouwenvannu.reizengld@gmail.com 

De reizen voor 2022!

8-daagse busreis Zwarte Woud, Elzas en Vogezen
Deze reis is van 15 t/m 22 mei 2022
Deze reis is vol, hebt u nog interesse dan komt u op de wachtlijst!
Lees hier verder>>

riviercruise Zeeuws Genieten
Deze reis is 10 t/m 16 juli 2022
Lees hier verder>>

6-daagse fietsreis Belgische Kempen
Deze fietsreis is 21 t/m/26 augustus
Lees hier verder>>

Het aanmeldformulier van de reizen kunt u vinden hieronder bij extra informatie  in Word en in PDF