Quiltshop

Hallo Dames,

15 maart bezochten een aantal dames van vereniging de Quiltshop in Gasselte. In de fraaie ruime showroom werden wij enthousiast verwelkomt door eigenaresse Marlies.In een notendop kregen wij haar verhaal over wonen in het buitenland en zoekend naar een hobby/bezigheid daar is Marlies aan het quilten gegaan.

Op de link onderaan deze tekst de foto's van die middag met diverse werkstukken van haar.Het quilten werd als eerste beoefend door een groep Amish vrouwen in Zwitserland  en deze techniek hebben zij meegenomen bij vestiging in Amerika..

Na terugkomst in Nederland heeft Marlies eerst 2 kinderkledingwinkels gerund in Gieten en Borger. Maar haar plezier in het quilten bleef trekken. 

Van haar garage thuis in Gieten, via het oude postkantoor te Gieten is Marlies nu gestart met haar prachtige Quilt showroom/magazijn in Gasselte.

De verkoop van stoffen en attributen gaat hoofdzakelijk via haar webshop. Er zijn mogelijkheden in Gasselte voor leuke workshops na afspraak. En de winkel is op woensdag geopend van 10.00-14.00 uur. Dus dames wie niet meegeweest is naar de excursie, dit is jullie kans om de quiltshop van binnen te bekijken. 

En wie weet kan Marlies ook enkele dames van Vrouwen van Nu Gasselte verwelkomen binnenkort voor een workshop.

https://1drv.ms/f/s!AkPhpSP6E3gEgWDJ41xd-hDtwRTy