Nijsgjirrich: Nijstips en (online)workshops

Wanneer u een aanbieding hebt voor een avondvullend programma, een (online) workshop, een excursie, tip voor een (online) museumbezoek of een expositie, mail dan uw document in Word of als PDF-bestand naar het Nieuwspunt

vrouwenvannu.redactiefryslan@gmail.com

De redactie beoordeelt of uw document geplaatst kan worden.

N.B.
Deze rubriek vermeldt allerlei soorten van aanbiedingen en tips voor de invulling van een afdelingsactiviteit of gewoon leuk voor individuele leden om - thuis- aan mee te doen. Het aanbod is vrijblijvend, het PB is niet verantwoordelijk voor wat betreft inhoud, kwaliteit etc.
-0-0-0-0--0-0-0-0-0-0--0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Intensieve weken voor het AmbachtenLab in het Fries Museum

De tentoonstelling ‘Haute Bordure’ in het Fries Museum is reeds afgelopen, maar in de hal van het museum is nog t/m 29 augustus het werkstuk van het AmbachtenLab te bekijken; de hal is vrij toegankelijk voor iedereen.

Ans Nout was namens Vrouwen van Nu deelnemer aan dit werkstuk. De oorspronkelijk start van het project zou al in maart zijn, maar werd vanwege de coronamaatregelen een paar keer uitgesteld, evenals het bezoek aan de expositie. Eind mei kon de groep echt los; lees onder Extra informatie over de ervaringen van Ans Nout in de afgelopen weken en ook het Persbericht van het Fries Museum.

Kijk voor andere textielevenementen ook eens op de Textiel Tube: vol nieuws en wetenswaardigden over alles wat met textiel en technieken te maken heeft.