Buitenschilderdag 2021

Datum: 
woensdag 8 september 2021 10:00
Locatie: 
Buitenpost
Beschrijving: 

Buitenschilderdag, net even anders en toch ook weer dezelfde formule. Deze keer in de Kruidentuin van Buitenpost. Adres: Schoolstraat 29 b, 9285 NE.

Het was even zoeken naar een mooie inspirerende locatie voor de Buitenschilderdag. Wij denken dat we deze gevonden hebben in De Kruidhof Hortus van Fryslân. Wat zou het geweldig zijn, liefhebbers van tekenen en schilderen, om jullie te ontmoeten na twee jaar van stilstand.

Info over DE KRUIDHOF en onze Buitenschilderdag.

*Bij de Kruidhof is een Tuincafé met de naam Eettuin. Er is een vrij uitgebreide kaart. Wij maakten alvast een keuze zodat we een prijsindicatie kunnen geven, maar u bent vrij om te kiezen wat u wilt gebruiken.

10. 00 uur start. 2 x een kopje koffie met notenkoek in De Eettuin € 7,50.

11. 00 uur er op uit om een plekje in een van de thema tuinen te zoeken waar je heerlijk kunt gaan tekenen of schilderen. Entree tuinen € 6,50 Met museumjaarkaart gratis toegang.

12.30 uur lunch in de ‘’Eettuin’’. Broodje € 5,50 en melk of karnemelk € 2,00 Dieet wensen doorgeven bij opgave.

13.30 uur Vervolg schilderen.

15.30 uur Afsluiten in de Eettuin met een kopje thee. € 2,25

Bij slecht weer kunnen we binnen in het restaurant.

*De kosten voor deze dag zijn ongeveer € 25,00 euro. (Inclusief intree thema tuinen.) Vooraf overmaken is niet nodig. U betaalt ter plekke met de pinpas. Het is niet toegestaan om in het Tuincafé of op het terras eigen mee gebrachte consumptie te nuttigen.

Graag voor 25 augustus opgeven bij vvnf.cultuur@gmail.com

Parkeren op loopafstand van de Kruidhof aan de Edisonstraat (navigatie) nabij het treinstation. Voor In de omgeving van de Kruidentuin is parkeren niet toegestaan. Ben je in bezit van een invalidenparkeerkaart, dan is er gelegenheid om bij de hoofdingang te parkeren.

Op het moment is er een kleine expositie van handgeschept papier, er is een winkel en een verkooptuin.

Aan deze dag kunnen maximaal 10 vrouwen meedoen.

Parkeren

Parkeren rondom De Kruidhof is niet meer mogelijk. Wel kunt u GRATIS parkeren op loopafstand.

Voor het instellen van uw navigatie kunt u de Edisonstraat, Buitenpost invoeren als bestemming.

Bent u in het bezit van een invalidenparkeerkaart? Dan kunt u parkeren op de daarvoor beschikbare parkeerplaatsen bij onze hoofdingang.

Bereikbaarheid De Kruidhof

De Kruidhof ligt op 18 treinminuten van zowel Groningen als Leeuwarden. Vanaf het station is het nog geen 5 minuten lopen naar de ingang van De Kruidhof.

Commissie Cultuur