Reizen met Vrouwen van Nu 2021

Hier voor jullie ons programma voor 2021

De commissie reizen organiseert reizen in binnen- en buitenland voor leden van Vrouwen van Nu in de provincie Gelderland. Ook leden uit andere provincies kunnen deelnemen aan onze reizen. Wij organiseren de reizen in samenwerking met een bij ANVR en SGR aangesloten reisorganisatie en streven er naar de reizen zoveel mogelijk aan te passen aan de  wensen van de groep.
De reizen worden begeleid door twee begeleiders van de commissie reizen. Daardoor is er ruimte en aandacht voor ieder die daar behoefte aan heeft. Er wordt door de begeleiders zoveel mogelijk hulp geboden bij vragen en problemen onderweg en vooral ook bij calamiteiten. De reisbegeleiders dragen zorg voor een goed verloop van de reis in samenwerking met de reisorganisatie.
De prijzen van de reizen zijn inclusief fooien en veel extra’s. Dit verschilt per reis en staat bij de reisinformatie vermeld. De prijzen van vliegreizen zijn onder voorbehoud. De reizigers wordt geadviseerd een annulerings- en een reisverzekering af te sluiten.
Tot ziens bij een van onze reizen!
Nel, Willy en Anja

e-mailadres is: vrouwenvannu.reizengld@gmail.com

De reizen voor 2021!

Friesland 6-daagse fietsreis

Deze reis is van 26 september tot 1 oktober

Op veler verzoek fietsen we dit jaar in Friesland.

Deze reis is vol!

Extra informatie

 richtlijnen_vrouwen_van_nu_reizen.pdf

 

  •