Vrouwen van Nu Dronten

Welkom bij de afdeling Dronten
Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen. Wij nodigen u van harte uit kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.
Onze afdelingsavonden zijn elke derde dinsdag van de maand, van september tot en met april, in het Kerkcentrum "Open Hof", De Zuid , Dronten. Aanvang 20.00 uur. Koffie vanaf 19.45 uur

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

Lijkt het u leuk om onze afdelingsavond eens te bezoeken of wilt u nadere informatie?
Neem dan contact op met één van onze bestuursleden.

Extra informatie