Jubileum video en foto's

Kijk hier de jubileumdag terug.

Heb je de Jubileumdag gemist of wil je nog even nagenieten van deze geweldige feestdag.
Kijk het dan hier terug;
Ochtendprogramma; met harpiste Sanne Bakker, presentatie van Cheyenne Haatrecht, onthulling van het Jubileumkunstwerk door Prinses Beatrix en optreden van de Pauwergirls.

Middagprogramma; met huldiging 10 Jubileum Vrouwen van Nu met muzikale omlijsting van de Pauwergirls, Vrouwen van Nu De Musical door Irene van der Aart & Friends, uitreiking wisseltroffie van de Textielwedstrijd, aankondiging Jaarthema 2022.
Klik voor foto's op onderstaande links.

Fotoalbum Jubileumfeestdag

Dinsdag 12 oktober was het spetterende feest ter ere van ons 90-jarige jubileum. Op deze plek zullen steeds meer foto's van het jubileum te vinden zijn. De foto's zijn te downloaden, door de foto aan te klikken en dan rechtsboven op de drie puntjes onderelkaar te klikken, en dan downloaden.

Aankomst en vertrek Prinses Beatrix.

Ochtendprogramma plenaire onderdeel in de theaterzaal.

Tafelgesprekken; Prinses Beatrix in gesprek met de 10 Jubileum Vrouwen van Nu.

Dwalen door de zalen

Middagprogramma met o.a. huldiging Jubileumvrouwen, Vrouwen van Nu - De Musical en uitreiking wisseltroffe Textielwedstrijd

Helaas heeft niet iedereen de kans gekregen om op de Jubileumfeestdag de documentaire te bekijken “Vrouwen van het land” van Annejet Brandsma, die tot stand is gekomen door o.a. een sponsorbijdrage van Vrouwen van Nu en waaraan een aantal leden van Vrouwen van Nu hebben meegewerkt.

Daarom heeft Annejet speciaal voor de leden die aanwezig waren op de Jubileumfeestdag de documentaire beschikbaar gesteld om alsnog te kunnen kijken. De film is tot 31 december 2021 via onderstaande link te bekijken.

 

 

vvn.annejetbrandsma.nl

Gebruikersnaam: VVHL

Wachtwoord: Jubileum2021

De gebruikersnaam is helemaal in hoofdletters. De J in het wachtwoord ook.