Berichtje van onze wandel coördinator

Berichtje van Lammy:
Dag allemaal, nog even over het vroeger starten. Ik heb erg weinig reacties gehad, en daarvan wil 99 procent alles bij het oude laten.

Vr.groet Lammy Veldman

=========================================

Dag wandelaars van Vrouwen van Nu.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, op onze Provinciale jaarvergadering jl. 25 april, is er natuurlijk ook gepraat over onze succesvolle wandelingen, al ruim 10 jaar door onze provincie.

Maar, naast het succes ook over de nodige veranderingen en kleine moeilijkheden. Want, hoe groter een groep, hoe strakker je moet plannen en organiseren. En dat blijkt vooral bij het vinden van de juiste start/horeca/dorpshuis of id. En dat ook nog voor een redelijke prijs.

Vandaar het voorstel om een beetje terug te gaan naar de basis van, zeg maar plm. 5 jaar terug?
Elke deelnemer moet lid zijn van Vrouwen van Nu. Introducees niet vaker dan 2 maal laten meelopen. Elke afdeling is daar zelf verantwoordelijk voor. Het moet toch niet zo zijn dat we naar HET pasje moeten vragen.
#  Iets lekkers bij de koffie hoeft niet perse duur te zijn en ook de lunch hoeft niet erg uitgebreid te zijn. Iedereen heeft vaak een broodje mee.
#  Over sponsors is nooit iets afgesproken en wordt vaak als vervelend ervaren door de “vragende ”partij.
#  Ook dames met een speciaal dieet kunnen dit vaak het beste zelf oplossen.

Bovenstaande klinkt misschien belerend, maar verschillende afdelingen hebben hier mee te maken gehad. En het blijkt, willen wij onze wandelingen betaalbaar en beheersbaar houden, dan zullen we met zijn allen alert moeten zijn op bovenstaande aandachtspunten.

Vrouwen, ik hoop op jullie medewerking om onze wandelingen door de provincie tot in oneindigheid te laten voortgaan.

Vriendelijke groet, Lammy Veldman.