nieuwsbericht

Beste leden,
Lange tijd hielden we de hoop dat we heel misschien in mei toch nog iets voor onze leden konden organiseren.
Maar na de laatste persconferentie kunnen we zonder twijfel vaststellen: dat gaat niet door.
Geen feestavond, geen dagfietstocht en ook geen familiefietstocht Dagje de boer op, het is niet anders.

Waar we nog een slag voor om de arm houden is het 80+ uitje.
Feit is dat de meeste 80+ dames de komende periode gevaccineerd worden, dus dat biedt mogelijkheden.
Als wij denken dat een uitstapje mogelijk is, krijgen alle betreffende dames een persoonlijke uitnodiging.                                                                                                                                    
De wandelcommisie gaat door met de CORONAproof wandelingen.
Met ingang van 7 april starten de wandelingen op de woensdagavond vanaf 18.30 uur bij Beltman.
De zaterdag blijft ongewijzigd: vertrek om 9.30 uur bij de kerk.

Om er verder de moed in te houden, richten wij onze aandacht op het seizoen 2021-2022.
Dan zijn heel veel leden gevaccineerd,  is de Pol vast wel weer open en kunnen we als vanouds onze activiteiten weer organiseren.
Iets om reikhalzend naar uit te zien.

Na de schriftelijke ledenvergadering hebben de leden ingestemd met de voorgestelde bestuurswisseling en is de taakverdeling als volgt:

Voorzitter:GerryBokhove                                   
1e Secretatis : Herma Bruinink
1e Penningmeester en Vicevoorzitter: Gerri v.d. Haar
2e Secretaris: Hermie Jansen
2e Penningmeester: Desiana Williams
Notulist: Henny Tellmann
Complementaire taken: Beja Bruggeman

Als reservekascommissielid heeft Ina Nijenhuis zich aangemeld.

Recept voor een overheerlijke 8- lagensalade (8 tot 12 pers.) 
Ingrediënten:
1 groot blik mais (laten uitlekken)
3 appels (in stukjes, niet schillen)
1 groot blik ananas (in stukjes)
5 hardgekookte eieren (even prakken voor kleine stukjes)
3 ons ham of gerookte kip (in stukjes; voor vegetariërs laat je dit laagje weg, kan prima)
3 kleine preien (zeer fijn gesneden)
1 grote pot yofresh Calvé
geraspte kaas (hoeveelheid en smaak naar behoeven)

Maak deze salade 1 dag van te voren dan kunnen de smaken en de yofresh goed intrekken.
Door de volgorde van de ingrediënten aan te houden, bouw je de salade in laagjes op.
Na de  appels, de eieren en de preien smeer je er een laag yofresh over.(handig met een lepel)
Laat de salade 1 nacht staan en strooi er vlak voor gebruik de geraspte kaas over.
Tip: serveer deze salade in een mooie glazen schaal of hoge pot. Succes verzekerd!

Deze salade hebben de Vrouwen van Nu gemaakt voor het pleinfeest ter ere van het 5-jarig bestaan van de Pol.