Verrassingsavond naar Golfbaan Bergvliet

Ondanks het wisselvallige weer vertrokken op maandag 3 juli de ruim 40 leden per fiets voor de verrassingsavond die naar Landgoed Bergvliet leidde.

Aangekomen op de plaats van bestemming werden we hartelijk ontvangen door directeur Paul Wesel en voorzien van een heerlijke kop koffie met lekkernij. De heer Wesel liet ons door middel van een mooie presentatie, kennis maken met de golfsport op Landgoed Bergvliet. Ook vertelde hij over de plannen voor de bouw van vakantiehuisjes en een wellnesscentrum. Na de presentatie en vragenrondje werden we meegenomen door 2 pro’s naar de afslagplaats waar iedereen de gelegenheid kreeg een balletje te slaan. Er werd ook een wedstrijdje gehouden wie het verst de bal over het water kon slaan. Dit was af en toe wel hilarisch en eenieder genoot enorm van deze clinic. Het wedstrijdje ging uiteindelijk tussen Elsa Schransmans en Elly Rutten waarbij Elly als winnares uit de bus kwam.

Na afloop van deze clinic werden de pro’s hartelijk bedankt voor hun hulp en na een afzakkertjes op het terras ging iedereen met een goed gevoel over deze leerzame en leuke doe-avond huiswaarts.

Meer foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina.