Ledeninfo

 
 
 

Donderdag 24 juni is het zover: de eerste Zomerontmoetingen. Een gratis event voor jou, vanaf huis te volgen via een zoom-link.


De Zomerontmoetingen is de vervanger van het Vrouwenweekevent. Juist door het in de Zomer te organiseren, zou het een uitgelezen kans zijn om elkaar te ontmoeten, dat loopt dit jaar helaas anders. Toch hebben we ervoor gekozen om de Zomerontmoetingen door te laten gaan, met een mooi programma dat ook heel goed via een livestream ‘bijgewoond’ kan worden.

>Bijkomend voordeel: Ook niet leden kunnen zich aanmelden om het evenement te bekijken. Misschien leuk om je directe omgeving eens te laten zien wat Vrouwen van Nu zoal organiseert.

Klik hier om je aan te melden voor de Zomerontmoetingen.
Je ontvangt woensdag 23 juni de zoomlink naar de livestream.
 
 

Programma


Het programma duurt van 14 tot 15.30 uur. Om 14 uur start de live-uitzending, Carla Wijers, directeur van Vrouwen van Nu,  heet iedereen welkom waarna Adinda van Delft, finalist van het Prinses Christina Concours zal optreden. Zij speelt op viool de Zigeunerweisen op. 20 van Pablo de Sarasate.

Zandtekenaar

Monique Groffen, zandtekenaar, gaat de genomineerden voor de Verschilmaker Award tekenen, waarna de genomineerden zichzelf kort voorstellen. Wie zijn zij, hoe zetten zij hun vrouwenkracht is om de directe leefomgeving een stukje mooier en beter te maken?

Verschilmaker Award 2021

Onderdeel van de Zomerontmoetingen is de uitreiking van de Vrouwen van Nu Verschilmaker Award. Dit jaar zijn er drie vrouwen genomineerd die op hun eigen wijze het verschil maken.
Je kunt je stem nog uitbrengen tot 21 juni, 12 uurKlik hier om jouw stem uit te brengen.

Stem je op: Jeanne van Ittersum, zij gaat voedselverspilling tegen met taarten.  Of op: Cheyenne Haatrecht, zij laat mensen inzien dat je mag staan voor waar je in gelooft. Of gaat jouw stem naar: Phaedra Mensen, zij verleidt kinderen om meer groenten te eten met haar Spoony kidslijn.

Pauze / laatste stemronde

De live-uitzending wordt 10 minuten onderbroken. In deze pauze kan iedereen die zich heeft aangemeld voor de live-uitzending nog een laatste stem uitbrengen op de website. Deelnemers aan de Zomerontmoetingen kunnen dus nog het verschil maken! Wil jij het verschil maken? Meld je dan hier aan en ontvang de zoomlink naar de livestream.

Uitreiking Verschilmaker Award
Reineke van Wouwe, bestuursvoorzitter van het Landelijk Bestuur, reikt de Verschilmaker Award uit en interviewt de Verschilmaker 2021.

Pianoconcert

De Zomerontmoetingen wordt afgesloten met een pianoconcert van Lianne Vossen, 14 jaar, finalist van het Prinses Christina Concours.
Zij speelt Fantasie-Impromptu op. 66 in cis klein van Chopin.
 

We hopen je te zien de 24e!Klik hier om je aan te melden.
 

 

Extra informatie

kopie_van_ledeninfo_jaargang_10_nummer_6_7_8_juni_juli_aug_2021.docx   ledeninfo_jaargang_10_nummer_6_7_8_juni_juli_aug_2021.pdf   kopie_van_vvnu_jaargang_10_nummer_5_mei_2021_1.docx    vvnu_jaargang_10_nummer_5_mei_2021.pdf     ledeninfo_april.docx     ledeninfo_april_1.pdf     jaargang_10_nummer_3_maart_2021.docx     jaargang_10_nummer_3_maart_2021.pdf     2021_ledeninfo_februari.docx     2021_ledeninfo_februari.pdf     jaargang_10_nummer_1_januari.docx     jaargang_10_nummer_1_januari.pdf