Jaarvergadering en Venetiaanse masker maken

 

Verslag bijeenkomst 18 februari 2020 

Ondanks voorjaarsvakantie en griepepidemie mochten we dinsdagavond 

18 februari toch nog 28 Vrouwen van Nu begroeten op onze maandelijkse avond. 

Het jaarvergadering gedeelte verliep lekker vlot. 

Nellie en Tineke werden complimenteerd voor hun jaarverslagen over 2019. De kascommissie had de boeken goed bekeken en goedgekeurd. Annie Raap gaf zich op als reservekascommissielid voor volgend jaar. 

We namen afscheid van Yvonne de Wit als bestuurslid. Greet Schoon en Margriet Vethman werden als nieuwe bestuursleden gekozen. Greet wordt onze nieuwe voorzitter. Tineke de Boer werd herkozen en vertelde daar meteen bij dat het haar laatste 3 jaren in het bestuur gaan worden. 

Verheugende mededeling was dat er een Eendagsbestuur voor 2021 is opgestaan. 

Paula Anbeek, Jeannette Appelhof, Hedy den Boer, Nel Vos en Marga Zeeman gaan in maart 2021 de avond van het Eendagsbestuur verzorgen. 

Toen wij 3 jaar geleden 70 jaar geleden bestonden, hebben we een aantal leden geëerd met een herinnering aan Vrouwen van Nu omdat ze toen tussen de 50 en 60 jaar lid waren. Dit jaar bestaat Vrouwen van Nu landelijk 90 jaar, Vrouwen van Nu Noord-Holland 85 jaar en wij, Callantsoog 73 jaar. 

In dat kader hebben we gemeend om de leden die dit jaar tussen de 40 en 50 jaar lid zijn, Guus van Twuyver (50), Truus Bakker en Hannie Bleijendaal (49) Riet Janson en 

Tinie Strikwerda (48), Riek Knorren (41), Hennie v.d. Ham en Ank Veldman (40), een herinnering aan te bieden

 

Hierna was het de hoogste tijd voor het voor het creatieve gedeelte. We gingen een Venetiaans masker maken. 

Greet en Annie hadden alles tot in de puntjes verzorgd. Er was meer dan genoeg keuze aan materialen om een uniek masker te maken. We begonnen allemaal met dezelfde basismasker en aan het eind van de avond hadden we 

28 totaal verschillende en prachtige maskers gemaakt