Uitje van der Belt de Wijk

Uitje naar van der Belt in De Wijk

Foto's Uitje van der Belt

Donderdagmiddag 21 november vertrokken we vanaf Zonna met 21 dames van Vrouwen van Nu Beilen naar interieurwereld Van de Belt in Rogat.

We werden vriendelijk ontvangen in een stijlvolle kantine met een prachtige ambiance door onze gastvrouw Jeannette Compagne.

We werden onthaald op koffie/thee en heerlijk gebak. Tijdens het nuttigen hiervan hield Jeannette een toespraakje over het ontstaan van de woonwinkel in 1951 in De Wijk. Na een enorme expansie breidde de zaak zich uit naar Rogat.

We kregen een rondleiding over de verschillende afdelingen zodat we ons konden oriƫnteren op en laten inspireren door meubels, verlichting en sfeermakers met merken als Feelings, Henders & Hazel, Xooon en Pronto. Dit geldt ook voor de designafdelingen als: Leolux, Rolf Benz, Harvink, Bert en Plantagie. Er was ook een afdeling Morgana Slaapkamers.

Als je je huis wilt inrichten kun je ook gebruik maken van een adviseur die deskundig is op het gebied van kleur, verlichting, meubels en accessoires. Ook een computerprogramma is een onderdeel van het gebruik van een advies voor wooninrichting. Je ziet dan een samenstelling van de kleuren op het scherm die bij jouw inrichting passen.

Op de beddenafdeling kun je aan de hand van een digitale test een specifiek advies krijgen op het gebied van slapen. Het programma meet en geeft aan wat jouw lichaam nodig heeft voor een goede nachtrust. Twee dames van ons hebben als proefkonijn gediend voor deze slaaptest. Ze kregen nadien een uitdraai van hun persoonlijk slaapprofiel.

We sloten af met een hapje en een drankje. We kregen allemaal een goodiebag mee gevuld met o.a. een inloopmat, sleutelhanger en een informatiepakket, zodat wij alles wat wij hebben gezien thuis nog

eens kunnen bekijken en laten beklijven.

We danken hierbij de firma Van de Belt voor de uitgebreide rondleiding, de hapjes en drankjes en de goodiebag.

Femmie Fokkens