Interessegroepjes

Leesclub

Komt zo'n zes keer per seizoen bij elkaar een boek te bespreken. De leesclub is een vaste club maar er stopt ook wel eens iemand, zodat een ander kan aansluiten. Meer informatie Marijke Durksz.

Loopclub

Wandelt van september tot en met mei. De routes zijn ongeveer 10 km en iedereen kan mee lopen. De wandeltocht wordt altijd gezellig afgesloten met koffie / thee en wat lekkers. Meer informatie bij Nel Reinsma of Gerda IJbema.

Nifelclub

Komend seizoen wordt onder creatieve leiding van Sieta Modderman en Truus Witteveen maandelijks genifeld in Dunhoeke. Wat er wordt gemaakt is heel erg gevarieerd, zo wordt er gevild, geschilderd en gehaakt. Iedereen kan meedoen, opgeven is wel handig. Voor de koffie en thee wordt betaald zo ook voor het materiaal als dat wordt aangeschaft. De nifelmaandagen zijn:

 

Kookclub

Kookt in de wintermaanden in  de keuken bij Emy Hoogenboom. Er wordt een uitgebreide en lekkere maaltijd gekookt en natuurlijk samen opgegeten. Emy zoekt de recepten uit die je mee mag nemen. Er wordt gekookt met wat op dat moment voor handen is. Meer informatie bij Emy Hoogenboom. 

Tuinclub

Is bezeten van wat er in de tuinen groeit en bloeit. Ze kennen alle bloemen en planten bij naam. Ze brengen een bezoek aan elkaars tuin, andermans tuinen en kwekerijen. Ze ruilen zaden en stekjes en hebben veel plezier. Meer informatie bij Rixtia Blom.