Welkom in Avenhorn-Oudendijk

Vrouwen van Nu Avenhorn-Oudendijk ligt in de Gemeente Koggenland. De zeventig leden komen uit diverse mooie dorpen, waaronder Avenhorn, de Goorn, Ursem, Scharwoude, Grosthuizen en Oudendijk. 

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. 

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het ledenblad.

Eénmaal per jaar geven wij een ledenboekje uit met alle informatie over onze vereniging. Voor iedere  ledenavond brengen wij een digitale Nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes uit.

Het bestuur probeert ieder jaar een gevarieerd programma samen te stellen. Naast de bijeenkomsten met een specifiek thema, organiseert de vereniging excursies, reisjes, workshops, wandelingen, fietsen, bowlen, film, klaverjassen en keezen. Mocht je leuke ideeèn hebben voor een interessegroep, staan we daar natuulijk voor open. Er valt altijd iets te organiseren.

Wij nodigen je van harte uit om kennis te komen maken. Je zult zich snel thuis voelen.

Meer informatie over onze vereniging? Neem dan contact op via: vvn.avenhornoudendijk@gmail.com