Programma 2019/2020

2019

17 september - Harma Boer        

Harma Boer is weervrouw bij RTV Noord. Zij brengt dagelijks de weersvoorspellingen op radio en tv. Op deze avond zal ze ons vertellen over de verschillende weertypes vergezeld van foto’s.

 

15 oktober - Hennie Stokker

Drentse verhalen en gedichten

Op een vrolijke menier nim ik de luusteraors met in mien levensreis. Neisgierig? Ik zal een klein tippie van de sluier oplichten…..ik zal laoten heuren hoe ik geboren ben, dat ik een tiener was en mien grote liefde vonden heb met alle gevolgen van dien! De liefde veur mien mooie Drenthelaand kan natuurlijk ok niet oetblieven. Net zo as de verhaolen van oons Otie in ‘t bejaordentehoes. Ik weet zeker dat der heul wat herkenbaore vertelsels veur de luusteraors tussen zit.

 

19 november - Liset Hamminga         

Liset Hamminga heeft een praktijk voor bekkenfysiotherapie in Annen. Zij is gespecialiseerd in het onderzoeken, voorkomen en behandelen van problemen in het gebied van het bekken, de onderbuik en de bekkenbodem.

 

17 december - Kerstavond                                                                                                   

Dit jaar wordt de kerstavond georganiseerd door de tuinclub. Wij laten ons verrassen!

 

2020

21 januari - Vader Epke Zonderland                          

De vader van Epke Zonderland vertelt over de turncarrière van zijn zoon.

 

18 februari - Jaarvergadering en bingo

 

17 maart - Marianne Duinkerken of

Albert Koopman

In 1981 stichtte herder Albert Koopman de kudde Drentse heideschapen op het Balloërveld en in 2001 voegde Marianne Duinkerken zich bij het bedrijf. Gezamenlijk vormen zij de ‘Herders van Balloo’. In opdracht van Staatsbosbeheer beheren de Herders van Balloo het Balloërveld. Het bedrijf richt zich verder op het fokken en de verkoop van Drentse heideschapen, de verkoop van lamsvlees, gesponnen wol, huiden en vachten en het organiseren van excursies met de schaapskudde op het Balloërveld.

 

21 april - Karl May en Geeske Miedema

Theater: ‘Ik en mien breur’