Tas vol leuks en lekkers voor de leden

In de Nieuwsbrief van december 2020 sprak ik de hoop uit dat we in december 2021 weer met z’n allen samen kerst zouden kunnen vieren.

We hebben nu het antwoord op deze vragen en dat antwoord is niet echt hoopgevend. Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen en de pandemie beheerst nog steeds het dagelijkse nieuws.

En dan is het weer (bijna) eerste kerstdag 2021. Om ons heen horen we hoe creatief er nu wordt omgegaan met de beperkingen en dat de zelftesten vaak worden ingezet om toch veilig bij elkaar te komen. 

Het is een vreemd jaar geweest. In het hele jaar kon maar één bijeenkomst doorgaan, in september (verplaatst naar 4 oktober) met Theater Op Maat. Een hele fijne avond, waarin we elkaar eindelijk weer konden zien en spreken. Sommige interessegroepen zijn weer bij elkaar geweest: de wandel- en fietsgroep, de klaverjasgroep en de handwerkgroep en de Uit Eten Groep.

We kunnen alleen maar hopen dat er een omslagpunt komt en dat 2022 wat meer “normaal” zal verlopen en we elkaar weer wat vaker zullen zien en spreken. Het bestuur bezint zich op de komende tijd.

Nu de kerstlunch niet door kan gaan, kunnen we een paaslunch of voorjaarslunch organiseren. We kunnen het seizoen langer door laten lopen. We nodigen jullie uit om eigen wensen voor de vereniging aan het bestuur door te geven.

De gehele Nieuwsbrief vindt u achter 'Voor Leden'.

Namens het bestuur wens ik jullie hele fijne en veilige feestdagen, geniet van de warmte en van elkaar.

Hartelijke groeten, Truus van der Kwaak.

Kerstmenu

Neem 50 gram verdraagzaamheid
en anderhalf ons vrede
Vermeng dit met wat goede wil
en dan maar lekker kneden.

Doe er ook wat humor bij,
want zonder humor,
ik zeg het maar even,
kan een mens nu eenmaal niet leven.

Een flinke scheut gezond verstand
mag zeker niet ontbreken
Een beetje lol, dat kan ook best
Één lepel, afgestreken.

En dan nog een speciale tip:
Garneer de hele zaak
rondom met heel veel vriendschap
want dat geeft de juiste smaak.

Bij voorkeur warm serveren,
dat zal iedereen waarderen.
Eet smakelijk.

Meer weten over Vrouwen van Nu Anna Paulowna? secretariaatap@hotmail.com