Anne van Delft "Je derde naam"

Datum: 
dinsdag 10 mei 2022 19:45
Locatie: 
Zaal van de SamenVaart, Molenvaart 421 te Breezand
Beschrijving: 

De vertelvoorstelling “Je derde naam” met Anne van Delft. Want ja, wat is jouw derde naam? Het is een naam die bij je past, waar je je bij thuis voelt, dat is zeker. 

Voor de pauze vertelt Anne verhalen. Grote verhalen van oude volken of kleine verhalen van gewone mensen brengt ze dichtbij. Het verhaal ‘Je derde naam’ vindt zijn wortels in een Indiaanse vertelling.

Je eerste naam krijg je van je ouders, de tweede verdien je door wat je doet en aan de wereld laat zien en je derde naam die vertelt wie je werkelijk bent. Maar …..die naam moet je zelf kiezen. Hoe doe je dat? Anne nam ons mee in een humoristische en aanstekelijke zoektocht naar haar derde naam en nodigde ons uit op zoek te gaan naar onze derde naam.

Bij het ouder worden merk je veranderingen aan de buitenkant, maar die aan de binnenkant die zijn ’t spannendst, Anne groeit als vrouw maar haar naam krimpt, Anneke – Anne - An. Wat blijft er van haar over als ze geen derde naam vindt? Anne vertelt, deelnemers vertellen, we delen de waarde en de kracht van het ouder worden.

Wilt u meer informatie over Vrouwen van Nu Anna Paulowna? secretariaatap@hotmail.com