Programma 2018-2019

Dinsdag 16 oktober
Vocaal Ensemble Intermezzo. Zij brengen in een wervelende show een grote diversiteit in stijlen: muziek uit de pruikentijd en daarvoor, operette, intieme luisterliedjes en musicalhits,  jaren dertig klassiekers en Nederlandse- of Friestalige liedjes. Niet alleen muzikaal valt er veel te genieten, minstens zo belangrijk is de theatrale presentatie waarin ook de humor niet ontbreekt. Kortom een programma met voor ieder wat wils.

Woensdag 14 november

Een ouderwets gezellige spel avond. Laat je verrassen. Gevarieerde spelletjes komen voorbij.

Donderdag 13 december

Marga en Pieter Jannenga nemen u mee op reis naar Antarctica. Via de meest zuidelijke stad ter wereld Ushuaia in Argentinië, varen we via de Falkland Eilanden en South Georgia naar Antarctica. Behalve walvissen, pinguins, zeeolifanten en albatrossen, ziet u prachtige ijsbergen en landschappen, maar bovenal een bijzonder einde.

Dinsdagmiddag 8 januari om 14.00 uur

Nieuwjaarsbijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst hebben we natuurlijk ook weer een gastspreker.

Dinsdagavond 15 januari

Winfred de Boer. Wat gebeurt er met je lichaam als je ouder wordt? Wat kun je er zelf aan doen om fit te blijven. Welke rol kan een fysiotherapeut hierin spelen.

Woensdagavond 13 februari

Epke, de weg van een Olympisch Kampioen.
Epkes vader Huite vertelt hoe het ging in een gezin met 4 turnende kinderen op topniveau, welke ontwikkelingen er zijn geweest en hoe Epke uiteindelijk Olympisch kampioen is geworden. .
 

Dinsdagavond 12 maart

Orgaan en weefseldonatie. Enno Achterhof verteld zijn verhaal. Wat gebeurde voor, tijdens  en na zijn harttransplantatie. Aan de orde komen o.a. de nieuwe donorwet, Actief Donor Registratiesysteem ingang 2020. Welke keuze er kunnen worden gemaakt bij registratie. Hoe gaat een transplantatie in zijn werk.

Patrners en andere belangstellenden welkom.

Woensdagmiddag 27 maart om 13.30 uur

Een gezellige High Tea.

Met de voorbereidingen vragen we hulp van enkele leden.

Dinsdag 16 april

Wegens het succes van de vorige jaren, komen ook dit keer weer, na het zakelijke gedeelte, 4 kinderen van leden vertellen over hun beroep.

 

Alle avonden beginnen om 20.00 uur en zijn in

Ons Hol.

De deur is 19.30 uur open en dan is de koffie / thee klaar!