ONZE AFDELING

 

We zijn een actieve en gezellige afdeling, opgericht op 23 juni 1980. Momenteel hebben wij 84 leden. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Alle bijeenkomsten, tenzij in de nieuwsbrief anders vermeld, worden gehouden in kerkcentrum Open Haven aan het Kerkplein. De middagen en avonden beginnen om 14.00 respectievelijk 20.00 uur, een kwartier voor aanvang staat de koffie klaar. Toegang, ook voor gasten, is gratis. Alleen de consumpties zijn voor eigen rekening.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. U krijgt daartoe aan het einde van elk jaar een Ledenpasje. Dit geeft o.a. kortingen op reizen, verzekering etc. Zie daarvoor de Landelijke Site. Daarnaast krijgt u vier maal per jaar het Vrouwen van Nu Magazine.